مقاله بهینه سازی فرایند عصاره گیری از چای ترش به روش سطح پاسخ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینه سازی فرایند عصاره گیری از چای ترش به روش سطح پاسخ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینه سازی فرایند عصاره گیری از چای ترش به روش سطح پاسخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرایند عصاره گیری از چای ترش به روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرایند عصاره گیری از چای ترش به روش سطح پاسخ :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
گیاه دارویی چای ترش سرشار از آنتوسیانین ها، فلاونوئیدها، اسید اسکوربیک و بسیاری مواد ارزشمند دیگر می باشد و بطور شگفت انگیزی دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالا و آنتی باکتریایی است از این رو عصاره این گیاه در صنایع غذایی کاربردهای گوناگون دارد. هدف از این تحقیق نیز بهینه سازی فرایند عصاره گیری از چای ترش و ارائه ی بهترین روش جهت حفظ آنتوسیانین این گیاه حین عصاره گیری است. در این پژوهش عصاره گیری از چای ترش در سه دمای ۶۰ و ۷۵ و ۹۰ درجه سانتیگراد در رنج زمانی ۱۰ تا ۲۰ دقیقه انجام شد و میزان تغییر آنتوسیانین ها مورد بررسی قرار گرفت و مشخص گردید که دمای ۷۱/۴۱ درجه سانتیگراد به مدت ۱۸/۸۱ دقیقه به عنوان دما و زمان بهینه عصاره گیری از چای ترش می باشد که در این شرایط بهینه میزان آنتوسیانین ۷۲/۴۹۳ میلی گرم در لیتر گزارش گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.