مقاله پروبیوتیکها، پری بیوتیکها و سینبیوتیکها در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پروبیوتیکها، پری بیوتیکها و سینبیوتیکها در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پروبیوتیکها، پری بیوتیکها و سینبیوتیکها در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پروبیوتیکها، پری بیوتیکها و سینبیوتیکها در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پروبیوتیکها، پری بیوتیکها و سینبیوتیکها در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
امروزه در سراسر جهان، گرایش به تولید و مصرف مواد غذایی عملگرا (فراسودمند)، به دلیل برخورداری از خواص ویژه سلامتی بخشی افزایش چشمگیری یافته است. بنابر تعریف سازمان جهانی بهداشت (WHO)، پروبیوتیکها میکروارگانیسمهای زنده ای هستند که در صورت تجویز و استفاده در مقادیرکافی و مشخص، اثرات مثبتی بر سلامتی میزبان دارند. همچنین، پری بیوتیکها ترکیبات غذایی غیر قابل هضمی هستند که به وسیله تقویت انتخابی گونه های مفید میکروبی در روده بزرگ مثل بیفیدوباکترها و لاکتوباسیلوس ها، آثار بالقوه مفید خود را بروز می دهند. علاوه بر این، ترکیب سینرژیستی پروبیوتیک و پری بیوتیک را سین بیوتیک می گویند. در سالهای اخیر، تحقیقات گستردهای پیرامون مواد غذایی پروبیوتیک و سین بیوتیک و نقش آنها بر سلامتی انسان صورت گرفته است. در این بین، محصولات تخمیری لبنی اصلی ترین غذاهای عملگرا مورد مطالعه بوده اند. هدف از این پژوهش، معرفی و بررسی اثرات مواد غذایی پروبیوتیک و سین بیوتیک بر سلامتی انسان و برخی کاربردهای پروبیوتیکها در محصولات لبنی و غیرلبنی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.