مقاله بررسی فعالیت پروتئولیتیکی مهمترین گونههای باکتریهای لاکتیکی جداسازی شده از پنیر سنتی خیکی منطقه سوادکوه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت پروتئولیتیکی مهمترین گونههای باکتریهای لاکتیکی جداسازی شده از پنیر سنتی خیکی منطقه سوادکوه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت پروتئولیتیکی مهمترین گونههای باکتریهای لاکتیکی جداسازی شده از پنیر سنتی خیکی منطقه سوادکوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت پروتئولیتیکی مهمترین گونههای باکتریهای لاکتیکی جداسازی شده از پنیر سنتی خیکی منطقه سوادکوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت پروتئولیتیکی مهمترین گونههای باکتریهای لاکتیکی جداسازی شده از پنیر سنتی خیکی منطقه سوادکوه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پروتئولیز پروتئینهای پنیر، مهمترین عامل تاثیرگذار در عطر و طعم پنیرهای حاصل است و تجزیه کازئین نقش مهمی را در رسیدن و تکوین بافتتپنیر ایفا می کند. به همین علت، بررسی توانایی پروتئولیتیکی باکتریهای لاکتیکی یک ویژگی مهم تکنولوژیک محسوب میشتود و لتذا شناستایی مهمتترین گروه از باکتریهای لاکتیکی که در تولید عطر و طعم این نوع پنیر دخیل هستند ضروری به نظر می رسد. در این پژوهش تعداد ۲۵ جدایه از لحاظ قدرت پروتئولیتیکی مورد بررسی قرار گرفتند که ۷ جدایه متعلق به گونه انتروکوکوس فیسیوم، ۵ جدایه متعلق به لاکتوکوکوس لاکتیس زیرگونه کرموریس و ۳ جدایه متعلق به لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیرگونه پلانتاروم قدرت پروتئولیتیکی بالایی از خود نشان دادند و در مقابل، ۳ جدایه متعلق به گونه لاکتوباسیلوس کازهای زیرگونه کازه ای، ۳ جدایه متعلق به گونه لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و ۴ جدایه متعلق به گونه لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه دلبروکی قدرت هیدرولیز کنندگی ضعیفی داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.