مقاله بررسی قدرت تشخیص آرایه حسگری در سامانه ماشین بویایی به منظور طبقه بندی مراحل رسیدگی موز


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی قدرت تشخیص آرایه حسگری در سامانه ماشین بویایی به منظور طبقه بندی مراحل رسیدگی موز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی قدرت تشخیص آرایه حسگری در سامانه ماشین بویایی به منظور طبقه بندی مراحل رسیدگی موز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قدرت تشخیص آرایه حسگری در سامانه ماشین بویایی به منظور طبقه بندی مراحل رسیدگی موز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی قدرت تشخیص آرایه حسگری در سامانه ماشین بویایی به منظور طبقه بندی مراحل رسیدگی موز :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) ابزاری است که حس بویایی را تقلید می کند. این وسیله طراحی شده است که تشخیص و درک بوهای پیچیده را با استفاده از آرایه ای از حسگرهای شیمیایی انجامدهد. سنجش بو روشی پیشرفته و به ویژه مؤثر در کسب پارامترهای تأثیر گذار بر کیفیت محصولات کشاورزی می باشد چرا که بوی ساطع شده از میوه ها بسیار حساس به تغییر ترکیبات تشکیل دهنده آن می باشد. هدف بررسی نقش حسگرهای به کاربرده شده در سامانه ماشین بویایی در طبقه بندی مراحل مختلف رسیدگی موز می باشد که منجر به توسعه استفاده از یک سیستم خاص ماشین بویایی با استفاده از مؤثرترین حسگرها یا نادیده گرفتن حسگرهای زائد می شود. مواد و روش ها: اجزای سامانه ماشین بویایی شامل سیستم دریافت نمونه، آرایه حسگرهای گازی، سیستم تحصیل داده و پردازش سیگنال، الگوریتم های تشخیص الگو و تحلیل داده می باشد. که توسط آنالیز ماشین بردار پشتیبان (SVM) و روش مدل سازی نرم و مستقل شباهت های بین دسته (SIMCA) قدرت تشخیص حسگرها در تمایز مراحل مختلف رسیدن موز بررسی شد. نتایج و بحث: مقادیر کمی تشخیص آرایه حسگری ماشین بویایی در تمایز بین مراحل رسیدگی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت که در تفسیر تغییرات ایجاد شده در موز در طی دوره رسیدگی مفید واقع می شود. حسگرهای MQ-136 و MQ-5 بهترین جداسازی را در مراحل مختلف رسیدگی انجام دادند. نتیجه گیری کلی: تغییرات رایحه ناشی از تغییرات حاصل شده در این ترکیبات بسیار پیچیده است، لذا علم به مقدار کمی نقش هر حسگر در آرایه حسگری ماشین بویایی میتواند در تفسیر آنچه که در طول دوره رسیدگی رخ می دهد راهگشا باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.