مقاله بررسی کاربرد صمغ ها به عنوان جایگزین چربی در کیک ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد صمغ ها به عنوان جایگزین چربی در کیک ها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد صمغ ها به عنوان جایگزین چربی در کیک ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد صمغ ها به عنوان جایگزین چربی در کیک ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد صمغ ها به عنوان جایگزین چربی در کیک ها :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
کیک از محصولات نانوایی تهیه شده از آرد نرم گندم همراه با شکر، آب، روغن و بیکینگ پودر می باشد. با توجه به محتوای چربی و شکر زیاد (۱۸% به بالا)، کیک جزء غذاهای با کالری بالا می باشد. کاهش یا جایگزینی چربی در کاهش میزان چربی و کالری آن بسیار مطلوب است. هدف ما کاهش چربی در کیکها بکمک جایگزین های چربی بر پایه کربوهیدرات می باشد. جایگزین های چربی ترکیباتی هستند که روی ویژگی های محصول نظیر طعم، احساس دهانی، بافت، ویسکوزیته و سایر خصوصیات ارگانولپتیک تأثیر می گذارند و نسبت به چربی میزان کالری کمتری تولید می کنند. یکی از جایگزین های چربی بر پایه کربوهیدرات، صمغها می باشند. صمغ ها (هیدروکلوئیدها) به دلیل داشتن ویژگیهای مطلوب مانند قابلیت تشکیل ژل، افزایش ویسکوزیته، قدرت تثبیت کنندگی، امولسیون کنندگی، حجیم کنندگی و غیره کاربرد دارند. در این تحقیق از صمغها به عنوان ایگزین بخشی از چربی در تولید کیک های کم چربی استفاده می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.