مقاله کاربرد نانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد نانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد نانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد نانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد نانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
استفاده از نانوکامپوزیت ها در ساختار پلیمرهای بسته بندی غذایی موجب بهبود خواص نگه دارندگی می شود. کارایی زیاد نانوذرات ونانولوله ها، زمینه به کارگیری پلیمرهای زیست تخریب پذیر را در صنعت بسته بندی مواد غذایی فراهم کرده است. نوآوری و وزن سبکبسته از جمله مزایا می باشد. از کاربردهای بالقوه استفاده از نانو مواد در بسته بندی مواد غذایی می توان به نانو کامپوزیت ها ۱ ( ترکیب نانوموادا داخل بسته بندی برای بهبود خاصیت فیزیکی و دوام، ممانعت کنندگی و تجزیه زیستی)، نانو پوشش ۲ ( ترکیب نانو مواد در سطح بسته بندی برای بهبود خاصیت ممانعت کنندگی)، بیوساید سطحی ۳ ( تر کیب نانومواد با خصوصیات ضدمیکروبی با عمل در سطح بسته بندی)، بسته بندی فعال ۴ ( ترکیب نانومواد با خصوصیات ضد میکروبی یا دیگر ( مثال، آنتی اکسیدان) با آزاد شدن به داخل بسته و تاثیر روی موادغذایی داخل) ، بسته بندی هوشمند ۵ ( ترکیب نانوسنسورها برای نظارت تحت شرایط مواد غذایی) اشاره نمود. در معرض قرار گرفتن با این مواد از طریق تماس پوستی، تنفس و یا هضم نانو ذرات می باشد ولی به دلیل کمبود دانش ارزیابی خطر بالقوه نانومواد و ابزار برای تخمین مقدار در معرض قرارگرفتن ، اندازه گیری آن مشکل است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.