مقاله بررسی کیفیت شیمیایی و میکروبی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه شهر تهران در دو سال ۸۹ و ۹۰
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کیفیت شیمیایی و میکروبی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه شهر تهران در دو سال ۸۹ و ۹۰ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کیفیت شیمیایی و میکروبی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه شهر تهران در دو سال ۸۹ و ۹۰ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت شیمیایی و میکروبی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه شهر تهران در دو سال ۸۹ و ۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت شیمیایی و میکروبی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه شهر تهران در دو سال ۸۹ و ۹۰ :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
با توجه به اهمیت سلامت شیر، بررسی ها برای شمارش میکروارگانیسم ها و ارزیابی کیفیت شیمیایی شیر با هدف تعیین تطابق ویژگی های نمونه های شیر با استاندارد انجام گرفت. در این مطالعه، کیفیت شیمیایی و میکروبی ۳۳۶ نمونه شیر پاستوریزه و استریلیزه مورد بررسی قرار گرفت. آزمایشات با استفاده از دو استاندارد ملی مربوط به شیر انجام شد. در نهایت به توصیف داده ها و مقایسه پارامترها بین گروه ها پرداخته شد . کیفیت شیمیایی و میکروبی شیرهای پاستوریزه به ترتیب در ۳۴/۷% و ۲۲% نمونه ها غیرقابل قبول بود. در بین شیرهای استریل ۴۵/۷% از لاحظ شیمیایی و ۸/۸% از لحاظ میکروبی غیرقابل قبول بودند. درصد شیرهای پاستوریزه یارانه ای آلوده به کلی فرم به طور معنی داری بیشتر از شیرهای پاستوریزه غیریارانه ای بود (به ترتیب، ۱۶/۴% در م قابل ۷/۱%، P<0/05). وجود آلودگی میکروبی نسبتاً بالا، ضرورت نظارت بیشتر بر رعایت زنجیره سرما و توجه دقیق به روش های تولید GMP و استانداردها را در ارتقاء ویژگی های کیفی شیر می طلبد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.