مقاله بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
انتروکوکوس ها باکتری های غالب در بسیاری از مواد غذایی شامل سبزی ها، فرآورده های لبنی و گوشتی هستند. آنها همچنین قسمتی از فلورمیکروبی طبیعی روده برخی از پستانداران وانسان را تشکیل می دهند. بعضی از سویه های انتروکوکوس ها به عنوان استارتر و تعدادی به عنوان سویه های پروبیوتیکی بکار می روند. بعضی از انتروکوکوس ها نیز مسئول ایجاد عطر و طعم خاص یکسری از غذاها هستند. فعالیت های پروتئولیتیکی و لیپولیتیکی، توانایی استفاده از سیترات و پیرووات به عنوان منابع کربن و تولید انتروسین ها جزو فواید تکنولوژیکی انتروکوکوس ها محسوب می گردند ولی یکسری از انتروکوکوس ها موجب ایجاد بیماری در انسان و حیوان می گردند. استفاده از انتروکوکوس های جدا شده در فرآورده های غذایی زمانی امکان پذیر خواهد بود که عدم مقاومت آنها به آنتی بیوتیک های رایج و همچنین فقدان ژن های بیماری زا در آنها اثبات شود. در این پژوهش بررسی حساسیت جدایه ها نسبت به آنتی بیوتیک های مورد نظر به روشاستاندارد و ویژگی های همولیتیک جدایه ها بر اساس روش مبتنی بر کشت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که انتروکوکوس های مورد بررسی نسبت به آنتی بیوتیک های مورد نظر حساس بوده و فاقد فعالیت همولیتیکی بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.