مقاله بررسی تنوع ژنتیکی توده های اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از نشانگر مولکولی ریزماهواره


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی توده های اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از نشانگر مولکولی ریزماهواره دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی توده های اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از نشانگر مولکولی ریزماهواره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی توده های اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از نشانگر مولکولی ریزماهواره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی توده های اسفناج بومی ایران (Spinacia oleracea L.) با استفاده از نشانگر مولکولی ریزماهواره :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تعیین میزان تنوع ژنتیکی در ذخایر توارثی گیاهی اولین قدم در برنامه های اصلاح نباتات است. به منظور تعیین تنوع ژنتیکی، ۲۰ رقم اسفناج ایرانی در ۵ تکرار با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره مورد مطالعه قرار گرفتند. در این مطالعه ۱۰ جفت آغازگر بکار گرفته شد. ۲ جفت از آغازگرهای استفاده شده به علت عدم تکثیر باند از ادامه آزمایشات حذف شدند. سیستم مارکر در مجموع توانست ۴۲ آلل را با اندازهی بین ۲۸۰-۱۱۰ جفت باز شناسایی کنند. آغازگر X80044 ،X17631 و U33330 با ۷ آلل و آغازگر X66559 با ایجاد ۴ آلل به ترتیب بیشترین و کمترین تعداد آلل را داشتند. میانگین تعداد آللهای آشکار شده به ازای هر جایگاه ۴/۹۶۳ برآورد شد. بیشترین فراوانی آللی مربوط به آلل ۴ جایگاه X17031، با فراوانی ۰/۴۶۰ و. کمترین فراوانی آللی مشاهده شده ۰/۰۰۵ مربوط به آلل ۶ جایگاه X17162 میباشد. بیشترین و کمترین میزان اطلاعات چندشکلی با مقدار ۰/۸۳۹ و ۰/۷۰۳ به ترتیب مربوط به آغازگرهای X80044 و Z66559 مشاهده گردید. میانگین PIC به دست آمده برای تمام جایگاه ها برابر با ۰/۷۷۴ بود که هتروزیگوسیتی بالا را در این توده ها نشان داد. گروه بندی با استفاده از ضریب تشابه نی و الگوریتم UPGMA ، توده ها را در چهار گروه قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.