مقاله بررسی تنوع ژنتیک برخی از توده های خیارچنبر بومی ایران (Cucumis melo Var flexuosus) به وسیله ی نشانگرهای مرفولوژیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تنوع ژنتیک برخی از توده های خیارچنبر بومی ایران (Cucumis melo Var flexuosus) به وسیله ی نشانگرهای مرفولوژیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیک برخی از توده های خیارچنبر بومی ایران (Cucumis melo Var flexuosus) به وسیله ی نشانگرهای مرفولوژیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیک برخی از توده های خیارچنبر بومی ایران (Cucumis melo Var flexuosus) به وسیله ی نشانگرهای مرفولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیک برخی از توده های خیارچنبر بومی ایران (Cucumis melo Var flexuosus) به وسیله ی نشانگرهای مرفولوژیک :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
تنوع گونه ها و ارقام، یکی از اصول مهم کشاورزی است که به وسیله ی سیستم های متراکم و مدرن کشت، در معرض خطرقرار گرفته است. این مطالعه با هدف شناسایی و جمع آوری توده های بومی خیارچنبر از نقاط مختلف کشور و ارزیابی میزان تنوع ژنتیک آن ها انجام شد. در این تحقیق، ۱۲ توده ی خیارچنبر بومی ایران جمع آوری شده از نقاط مختلف کشور و دریافت شده از بانک ژن گیاهی واقع در کرج از نظر خصوصیات مرفولوژیک مورد مقایسه قرار گرفتند. این توده ها از نظر ۴۰ صفت کیفی و ۲۵ صفت کمی (۴ صفت مربوط به برگ،۲ صفت مربوط به ساقه،۱۵ صفت مربوط به میوه و ۴ صفت مربوط به بذر)بر اساس توصیف نامه ی مؤسسه ی بین المللی منابع ژنتیک گیاهی مورد بررسی قرار گرفتند. برای ارزیابی شباهت ژنتیک میان توده ها از تحلیل خوشه ای و تجزیه ی مؤلفه با استفاده از نرم افزار NTSYSpc.v2.02e و SPSS18 و به روش UPGMA و ضریب تشابه جاکارد (۷۴/.) استفاده شد. به دلیل خوشه بندی بهتر توسط داده های کیفی از این صفات استفاده شد. در نهایت توده ها در ۳ خوشه ی متفاوت قرار گرفتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.