مقاله بررسی میزان فلز قلع در کنسروهای ماهی تولید شده در چابهار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی میزان فلز قلع در کنسروهای ماهی تولید شده در چابهار دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی میزان فلز قلع در کنسروهای ماهی تولید شده در چابهار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان فلز قلع در کنسروهای ماهی تولید شده در چابهار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی میزان فلز قلع در کنسروهای ماهی تولید شده در چابهار :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
امروزه محصولات دریایی، نقش قابل توجهی در تأمین غذای مردم جهان دارند. در ایران مانند بسیاری از کشورهای دیگر، مصرف کنسرو ماهی به خصوص کنسرو ماهی تن به علت استفاده راحت و آسان ترجیح داده می شود. بطوریکه در سال ۱۳۸۶ کشور ایران با ۱۳۴ کارخانه کنسرو ماهی، ۵۶۹ میلیون قوطی کنسرو ماهی تولید نموده است. ا ستان سیستان و بلوچستان بدلیل هم جواری با سواحل دریایی و با تعداد ۲۴ کارخانه تولید کننده کنسور ماهی از مهمترین استانهای تولید کننده کشور در این موضوع می باشد. ماهیان به طور مداوم در معرض فلزات سنگین موجود در آب های آلوده قرار دارند، این فلزات میت وانند در بافت های ماهی به میزان متفاوت تجمع یابند و نهایتاً بعد از ورود به بدن احتمال مبتلا شدن به برخی سرطان ها و بیماری ها را افزایش دهند. از آنجایی که آبهای جنوب کشور به دلیل تردد نفتکشها و دفع فاضلاب ها در معرض آلودگی می باشد و با توجه به اهمیت فلزات سنگین و سمیت آنها منطقی بنظر می رسد که ماهیان صید شده در این مناطق از نظر میزان سموم مورد بررسی قرار گیرد. مواد و روش: برای این منظور تعداد ۲۰ نمونه قوطی کنسرو ماهی تن در روغن به صورت تصادفی از کارخانجات تولید کننده واقع در شهرستان چابهار نمونه برداری و از لحاظ ویژگی های وزن آبکش فرآورده و نمک و اندیس پراکسید طبق استاندارد ملی ایران مورد آزمون قرار گرفت. میزان فلز قلع نیز در کلیه نمونه ها با روش جذب اتمی با دستگاه اتمیک Braic مدل WFX طبق دستور العمل (A,O,A,C) انجام شد. داده های بدست آمده با نرم افزار (SPSS(19 مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. بحث و نتیجه گیری: بررسی انجام شده حاکی از آن بود که میانگین میزان فلز قلع در تمامی نمونه ها پائین تر از حد مجاز (۲۵۰ppm) بود. کمترین میزان آن ۵۲ppm بیشترین میزان ۸۹ppm بود. همچنین نتایج حاصل از اندازه گیری پراکسید روغن و وزن آبکش و نمک در کلیه نمونه ها نیز کاملاً در محدوده مجاز استاندارد قرار داشت. بر اساس نتایج مطالعه حاضر تمامی ک نسروهای نمونه برداری شده دارای مقادیر مجاز از میزان قلع و اندیس، پراکسید و روغن و نمک بوده که مخاطره ای از این نظر برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد نمی کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.