مقاله بررسی ترکیبات تشکیل دهنده و خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه دارویی زنیان (Trachyspermum copticum L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ترکیبات تشکیل دهنده و خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه دارویی زنیان (Trachyspermum copticum L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات تشکیل دهنده و خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه دارویی زنیان (Trachyspermum copticum L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات تشکیل دهنده و خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه دارویی زنیان (Trachyspermum copticum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات تشکیل دهنده و خاصیت ضد میکروبی اسانس گیاه دارویی زنیان (Trachyspermum copticum L) :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
جنس Trachyspermum،و ۲۰ گونه معطر یکساله دارد که در آفریقای شمالی و آسیای مرکزی، هند به طور گسترده کشت میشود. به منظور بررسی ترکیبات تشکیل دهنده و خاصیت ضدمیکروبی اسانس گیاه دارویی زنیان، آزمایشی درقالب طرح کاملا تصادفی به صورت فاکتوریل در ۳ تکرار، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان اجرا گردید. عمل اسانس گیری به روش تقطیر با آب توسط کلونجر انجام شد. سپس نمونه اسانس، توسط دستگاه های کروماتوگرافی گازی (GC) و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) مورد تجزیه قرار گرفت. جهت خاصیت ضدمیکروبی اسانس علیه باکتری اشرشیاکولای و مخمر کاندیداآلبیکنس از روش دیسک دیفیوژن در غلظت های (۱۶/.،۳۲/.،۶۳/.،۱/۵،۲/۵،۵،۲۰،۱۰،میکرولیتر) استفاده شد. و قطر هاله عدم رشد نیز به میلیمتر اندازه گیری شد. تعداد ۳۴ ترکیب (۹۹/۹۹ درصد) در اسانس شناسایی شد که تیمول(۶/۶۳%) پارا- سیمن (۴۲/.۱۷%) و گاما- ترپینن (۷/۱۵%) ترکیبهای عمده بودند . با توجه به نتایج این پژوهش، اسانس زنیان اثر ضد باکتریایی بسیار خوبی نشان داد که از اثر ضد قارچی آن قویتر بود . و خاصیت ضدمیکروبی آن را می توان به ترکیب تیمول نتیجه گرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.