مقاله بررسی تغییرات میزان پرولین و پروتئین تحت شرایط تنش شوری در ژنوتیپ گندم طبسی و لاینهای موتانت


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات میزان پرولین و پروتئین تحت شرایط تنش شوری در ژنوتیپ گندم طبسی و لاینهای موتانت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات میزان پرولین و پروتئین تحت شرایط تنش شوری در ژنوتیپ گندم طبسی و لاینهای موتانت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات میزان پرولین و پروتئین تحت شرایط تنش شوری در ژنوتیپ گندم طبسی و لاینهای موتانت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات میزان پرولین و پروتئین تحت شرایط تنش شوری در ژنوتیپ گندم طبسی و لاینهای موتانت :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
گندم مهمترین محصول کشاورزی جهان به شمار میرود و با تولید سالانه حدود ۵۴۰ میلیون تن، مقام اول را در بین محصولات زراعی به خود اختصاص داده است. شوری زیاد خاک از جمله عوامل محدود کننده عملکرد محصولات در سرتاسر جهان به شمار میرود که این مسئله به خصوص در مناطق خشک و نیمه خشک به عنوان یکی از اساسیترین مشکلات بخش کشاورزی است. این آزمایش با هدف بررسی پاسخ مکانیسمهای بیوشیمیایی تحمل به تنش شوری در گندم نان انجام شد. برای این منظور، تغییرات پروتئین و پرولین برگ گندم ، رقم طبسی (والد) و لاینهای موتانت T-65-7-1 و T-67-60 آزمایشی در محیط مایع یوشیدا، به روش هیدروپونیک اجرا شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار تحت تنش شوری( ۶ دسی زیمنس بر متر) به همراه تیمار شاهد (محلول یوشیدا) انجام شد. نتایج نشان داد، میزان تجمع پرولین و پروتئین در لاینهای موتانت T-65-7-1 و T-67-60 نسبت به رقم طبسی تفاوت معنی داری دارند. بعبارتی لاینهای موتانت طی تنش شوری تحمل نسبی بیشتری نسبت به رقم طبسی داشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.