مقاله بررسی و مطالعه میزان پراکسید موجود در زولبیا استان هرمزگان در سالهای ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و مطالعه میزان پراکسید موجود در زولبیا استان هرمزگان در سالهای ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و مطالعه میزان پراکسید موجود در زولبیا استان هرمزگان در سالهای ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مطالعه میزان پراکسید موجود در زولبیا استان هرمزگان در سالهای ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و مطالعه میزان پراکسید موجود در زولبیا استان هرمزگان در سالهای ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
اولین ترکیبی که بعد از اکسیداسیون چربیها و روغنها بوجود می آید، پراکسید است. وقتی که میزان پراکسید روغن به اندازه معینی رسید، موادفراری که باعث ایجاد بو و طعم نامطلوب در چربی و روغن میگردند، ایجاد میشود. تحقیق با طراحی توصیفی روی تعداد ۹۶ نمونه زولبیا طی مدت ۲ سال انجام گرفت. در این مطالعه به روش استخراج روغن انجام شد. ازمجموع ۳۶ نمونه زولبیا ارسالی در سال ۱۳۹۰، ۱۷ نمونه (۴۷/۲۰ درصد) قابل مصرف و ۱۹ نمونه (۵۲/۸۰ درصد) غیرقابل مصرف و از مجموع ۶۰ نمونه زولبیا ارسالی در سال ۱۳۹۱، ۴۱ نمونه (۶۸/۳۰ درصد) قابل مصرف و ۱۹ نمونه (۳۱/۶۰ درصد) غیرقابل مصرف بودند. پائین ترین عدد پراکسید در سالهای ۹۰ و ۹۱ به ترتیب ۲/۶ و ۰/۹۶ و بالاترین عدد پراکسید در سال ۹۰ و ۹۱ به ترتیب ۶۵ و ۴۲/۸ میلی اکی والان در کیلوگرم بوده اند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.