مقاله بررسی خصوصیات دی الکتریک مواد غذایی فرآوری شده با امواج رادیوفرکانسی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات دی الکتریک مواد غذایی فرآوری شده با امواج رادیوفرکانسی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات دی الکتریک مواد غذایی فرآوری شده با امواج رادیوفرکانسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات دی الکتریک مواد غذایی فرآوری شده با امواج رادیوفرکانسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات دی الکتریک مواد غذایی فرآوری شده با امواج رادیوفرکانسی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این مطالعه ویژگی های دی الکتریک برخی مواد غذایی به منظور خشک کردن، دفع حشرات و فرآوری مواد غذایی بررسی شد. ثابت دی الکتریک و ضریب اتلاف با افزایش فرکانس کاهش یافته ولی این پارامترها با افزایش رطوبت و دما افزایش می یابند. این فرآیند منجر به حفظ اسید آسکوربیک، افزایش غلظت گلوکوزینولات در کلم بروکلی و کاهش تشکیل آکریل آمید در سیب زمینی سرخ شده در حد ۵۰ % و افزایش میزان کل ویتامین های گروه B در ماهی آزاد می شود. همچنین با اعمال امواج رادیو فرکانسی هیچ گونه تندشدگی، افت خصوصیات حسی و ظاهری در ماده غذایی مشاهده نگردید. بنابراین استفاده از فرآیند مذکور در فرآیندهای خشک کردن و فرآوری مواد غذایی به عنوان یک روش نوین در کنترل کیفیت، استخراج ترکیبات موثره گیاهی، فرآیندهای پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون، پخت مواد غذایی، خروج از حالت انجماد و افزایش خصوصیات حسی- تغذیه ای مواد غذایی حائز اهمیت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.