مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های خوراکی، بسته بندی های فعال و بیوپلیمرهای جدید بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های خوراکی، بسته بندی های فعال و بیوپلیمرهای جدید بسته بندی مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های خوراکی، بسته بندی های فعال و بیوپلیمرهای جدید بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های خوراکی، بسته بندی های فعال و بیوپلیمرهای جدید بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های خوراکی، بسته بندی های فعال و بیوپلیمرهای جدید بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور کاهش اثرات نامطلوب زیست محیطی بسته بندی های غیر قابل تجزیه در دو دهه اخیر در کشورهای پیشرفته توجه خاصی به بسته بندی های زیست تجزیه پذیر معطوف شده است. مواد اولیه این بسته بندی ها عمدتاً بیوپلیمرهای بلند زنجیر نظیر سلولز، پروتئین و کربوهیدرات های کمپلکس مثل نشاسته می باشد که برخلاف بسته بندی های غیر قابل تجزیه مثل پلاستیک های اصلاح شده، پلی وینیل الکل و پلی هیدروکسی بوتیرات می تواند براحتی توسط میکروارگانیسم ها تجزیه شود و تولید مواد متابولیکی طبیعی کند. از بین بیوپلیمرهای مذکور نشاسته و سلولز بیشترین کاربرد را برای تهیه این نوع بسته بندی دارد که به دلیل خصوصیت مکانیکی ضعیف (تردی زیاد) و هیدروفیلیک بودن می بایست اصلاح گردد که تحت عنوان کوپلیمر شناخته می شود. در این مقاله به بررسی تأثیر افزودن نوعی پلیساکارید تحت عنوان دی آلدهید کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات مکانیکی، پایداری حرارتی، خصوصیت ممانعت از عبور نور، قابلیت تورم و نفوذ پذیری به بخار آب بیوفیلم های ژلاتین، ارزیابی تأثیر آزاد سازی آنتی اکسیدان ها از نوعی بسته بندی فعال بر افزایش عمر ماندگاری شیرخشک و ممانعت از اکسیداسیون نوری آن و همچنین تعیین خصوصیات مکانیکی و مقاومت به رطوبت بیوپلیمر آلژینات- پروتئین پوشانده شده روی کاغذهای مقوایی بسته بندی غذایی بصورت مجزا پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.