مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی و ممانعتی بیونانوکامپوزیت پروتئین گاودانه حاوی نانوذرات اکسید روی تولدی شده با روش لیزر سایشی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی و ممانعتی بیونانوکامپوزیت پروتئین گاودانه حاوی نانوذرات اکسید روی تولدی شده با روش لیزر سایشی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی و ممانعتی بیونانوکامپوزیت پروتئین گاودانه حاوی نانوذرات اکسید روی تولدی شده با روش لیزر سایشی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی و ممانعتی بیونانوکامپوزیت پروتئین گاودانه حاوی نانوذرات اکسید روی تولدی شده با روش لیزر سایشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی و ممانعتی بیونانوکامپوزیت پروتئین گاودانه حاوی نانوذرات اکسید روی تولدی شده با روش لیزر سایشی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
پروتئین یکی از بیوپلیمرهای ارزان قیمت است که فیلم هایی با خواص و ظاهر مناسب تشکیل می دهد. گاودانه از خانواده بقولات و یک دانه غنی از پروتئین است. فیلم بیوکامپوزیتی پروتئین گاودانه، حاوی نانوذرات اکسید روی از افزودن w/v 5% پودر پروتئین گاودانه به همراه سطوح مختلفی از نانوذرات اکسید روی، به آب مقطر با هدف ارتقاء بهبود خصوصیات فیزیکی و ممانعتی فیلم های پروتئینی جهت افزایش ایمنی، سلامت و ماندگاری محصولات غذایی تولید شدند و از نظر ضخامت، کدورت، محتوای رطوبت، انحلال پذیری، و نفوذ پذیری نسبت به بخار آب مورد بررسی قرار گرفتند. فیلم های حاوی نانوذرات اکسید روی تغییر معنی داری در میزان ضخامت و کدورت نسبت به فیلم شاهد نشان ندادند. نتایج نشان داد که تغییرات نفوذ پذیری نسبت به بخار آب این فیلم ها و محتوای رطوبت در سطح ۱ درصد و انحلال پذیری این فیلم ها در سطح ۵ درصد معنی دار بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.