مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی اسانس برگ به لیمو استخراج شده به روش تقطیر با آب به کمک مایکروویو (MAHD)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی اسانس برگ به لیمو استخراج شده به روش تقطیر با آب به کمک مایکروویو (MAHD) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی اسانس برگ به لیمو استخراج شده به روش تقطیر با آب به کمک مایکروویو (MAHD)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی اسانس برگ به لیمو استخراج شده به روش تقطیر با آب به کمک مایکروویو (MAHD)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی اسانس برگ به لیمو استخراج شده به روش تقطیر با آب به کمک مایکروویو (MAHD) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
این پژوهش از روش استخراج تقطیر با آب به کمک مایکروویو (MAHD) بعنوان یک روش جدید، سریع و سازگار با محیط زیست جهت کاهش مصرف انرژی و افزایش بازدهی استخراج اسانس از برگ به لیمو (Aloysia citriodora) در مقایسه با روش متداول استخراج اسانس به کمک تقطیر با آب (HD) استفاده شده است. در روش تقطیر با آب به کمک مایکروویو اگر چه زمان کل استخراج کوتاه تر از روش مرجع HD می باشد اما کیفیت اسانس تولیدی مشابه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.