مقاله بررسی خواص توپوگرافی و ظاهری فیلم پروتئین آب پنیر- پولولان به وسیله نانورس


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص توپوگرافی و ظاهری فیلم پروتئین آب پنیر- پولولان به وسیله نانورس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص توپوگرافی و ظاهری فیلم پروتئین آب پنیر- پولولان به وسیله نانورس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص توپوگرافی و ظاهری فیلم پروتئین آب پنیر- پولولان به وسیله نانورس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص توپوگرافی و ظاهری فیلم پروتئین آب پنیر- پولولان به وسیله نانورس :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این پژوهش به منظور بهبود ویژگی فیلم پروتئین آب پنیر- پولولان از نانو رس استفاده شد ویژگی مرفولوژیکی و زبری فیلم بر پایه میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) مورد بررسی قرار گرفت افزودن نانورس سبب افزایش زبری فیلم می گردد. آزمون رنگ سنجی نشان داده اندیس a, L و WI در ۵% نانورس کاهش می باد. در حالیکه افزودن نانو رس تأثیری در شفافیت فیلم نانو کامپوزیت نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.