مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف شوری بر خصوصیات جوانه زنی کاسنی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف شوری بر خصوصیات جوانه زنی کاسنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف شوری بر خصوصیات جوانه زنی کاسنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف شوری بر خصوصیات جوانه زنی کاسنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف شوری بر خصوصیات جوانه زنی کاسنی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
اثرات تنش شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه کاسنی (cichorium intybus L.)، به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تکرار در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر مورد بررسی قرار گرفت. سطوح شوری که با استفاده از نمک کلرید سدیم ایجاد شد شامل چهار سطح (شاهد، ۵-،۱۰-و ۱۵-بار) بود. در این تحقیق صفات درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساقه چه، طول گیاهچه، وزن تر گیاهچه و شاخص بنیه بذر مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد تحت تاثیر افزایش شوری صفات درصد جوانه زنی (۵۵%)، طول ریشه چه (۹۸%)، طول ساقه چه(۹۲%)، طول گیاهچه(۹۶%)، وزن تر گیاهچه(۹۳%) و شاخص بنیه بذر (۹۷%) کاهش یافتند. اما در مؤلفه سرعت جوانه زنی تغییری حاصل نشد. بر اساس مدل لجستیک برازش شده، غلظتی از نمک جهت کاهش ۵۰ درصدی حداکثر جوانه زنی برابر با ۱۴/۵۹- بار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.