مقاله بررسی کاربرد توام قارچ میکوریزا، باکتری سودوموناس و اسید هیومیک بر برخی شاخص های رشد گیاه لوبیا


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد توام قارچ میکوریزا، باکتری سودوموناس و اسید هیومیک بر برخی شاخص های رشد گیاه لوبیا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد توام قارچ میکوریزا، باکتری سودوموناس و اسید هیومیک بر برخی شاخص های رشد گیاه لوبیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد توام قارچ میکوریزا، باکتری سودوموناس و اسید هیومیک بر برخی شاخص های رشد گیاه لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد توام قارچ میکوریزا، باکتری سودوموناس و اسید هیومیک بر برخی شاخص های رشد گیاه لوبیا :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر قارچ مایکوریزا Glomus etunicatum اسید هیومیک مستخرج از ورمی کمپوست و باکتری سودوموناس پوتیدا بر برخی شاخص های رشد گیاه لوبیا آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی در سه تکرار انجام گردید. فاکتور ها شامل ۲ سطح قارچ، (مصرف و عدم مصرف)، اسید هیومیک در ۳ سطح (۰-۲۰۰-۴۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم) و باکتری سودوموناس در ۲ سطح، (مصرف و عدم مصرف) بود.استفاده همزمان باکتری، قارچ و اسید هیومیک بیشترین مقدار وزن خشک و تر اندام هوایی را دارا بود و تیمار شاهد کمترین مقدار را در بین تیمارهای مورد استفاده داشت. همچنین مصرف توام اسید هیومیک به اندازه ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم ،قارچ مایکوریزا و باکتری سودوموناس باعث افزایش وزن دانه در هر گلدان شد نتایج اندازه گیری کلروفیل کل نیز نشان داد فقط تیمار سطح دو اسید هیومیک افزایش معنی داری داشته است. در نهایت استفاده همزمان اسید هیومیک، قارچ و باکتری برای افزایش کل عملکرد گیاه لوبیا توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.