مقاله بررسی روش پرتودهی گاما بر ذخیره سازی میوه سیب


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش پرتودهی گاما بر ذخیره سازی میوه سیب دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش پرتودهی گاما بر ذخیره سازی میوه سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش پرتودهی گاما بر ذخیره سازی میوه سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش پرتودهی گاما بر ذخیره سازی میوه سیب :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
روش پرتودهی گاما جزء روشهای نوین جهت حفظ و نگهداری محصولات کشاورزی است. نفوذپذیری این پرتو در بافت محصول جهت از بین بردنمیکرو ارگانیسمها از ویژگیهای بارز آن است. در دهه گذشته در مقایسه با روشهای متعارف انبار داری، پرتودهی گاما مورد توجه زیادی قرار گرفتهاست. متأسفانه در ایران این فن آوری هنوز ناشناخته و در ابتدای راه میباشد. محصول سیب به دلیل بیشترین حجم تولید و مصرف را در رده میوهجات در جهان و همچنین ایران و همچنین مقاومت کم در مقابل پاتوژنها.، در فرایند نگهداری نیاز به توجه بیشتر ی دارد. هدف مقاله بررسی نتایجمطالعات انجام شده تأثیر پرتو گاما بر روی خواص فیزیکی میوه سیب است. سرانجام ضرورت توجه به این روش و چشم انداز آن در کشور ایران ، به دلیل ضایعات محصولات کشاورزی به ویژه در محصول سیب، مورد بحث قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.