مقاله بررسی روش های نوین نگهداری گوشت های تازه


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش های نوین نگهداری گوشت های تازه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش های نوین نگهداری گوشت های تازه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش های نوین نگهداری گوشت های تازه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش های نوین نگهداری گوشت های تازه :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف: در این بررسی روش های نوین نگهداری مورد استفاده برای گوشت تازه و مزایا و محدودیت آن ها مورد بحث قرار گرفته استبحث و نتیجه گیری: گوشت تازه یک محصول بسیار فاسد شدنی با توجه به ترکیبات بیولوژیک آن می باشد. فاکتور های زیادی موثر بر انبار مانی و تازگی گوشت می باشند. که می توان به دمای نگهداری، اکسیژن اتمسفری ، آنزیم های درون زاد، رطوبت ، نور و از همه مهمتر میکروارگانیسم ها اشاره کرد. بدلیل افزایش تقاضا برای کیفیت بالا، سالم بودن ،ظاهر تازه و افزایش عمر انبار مانی گوشت تازه تولید شده ، تکنولوژی های غیر حرارتی مثل استفاده از فشار هیدرواستاتیک بالا (HHP)، روش فوق سرد (Super Chilling)، ترکیبات نگهدارنده طبیعی و بسته بندی های فعال پیشنهاد و تحقیق شده است. که هرکدام از این روش ها مکانیسم عمل موثر خود را دارا می باشند. با این وجود بیشتر این روش ها موثر بر غیر فعال کردن میکروارگانیسم های مرتبط با بیماری های غذایی می باشند ولی تاثیری بر اسپورزا ندارند. برای افزایش تاثیر بر سلول های رویشی از ترکیبی از روش های مختلف که به اصطلاح تکنیک هردل (Hurdle) می گویند می توان مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.