مقاله هلال سرخس


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله هلال سرخس دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هلال سرخس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هلال سرخس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هلال سرخس :

اردیبهشت ماه ۱۳۸۲

مدیر مسئول :
حسن رضاییان
زهره مجیدزاذه

طرح روی جلد :
نگارستان گرافیک

صفحه آرایی:
مسعود هدایت

چاپ :
نگارستان گرافیک

با همکاری :
مسعود هدایت ، میرعلیجانی
ریحانی ، مهرابی ، صاحبکاری

نشانی :
سرخس ـ جنب شهرداری هلال احمر
سرخس

هیئت تحریریه :
مسعود هدایت
هلال سرخ

به نام خدا
در سال ۱۳۸۱ بنا بر درخاست جمعیت ، طرح اصلاح موادی از اساسنامه جمعیت
هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در جلسه علنی روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۸۲ در مجلس شورای اسلامی با اصلاحاتی مشتمل بر شش ماده و شش تبصره تصویب و در تاریخ ۷ خرداد ماه ۱۳۸۲ به تأیید شورای نگهبان رسید . در تاریخ ۲۰مرداد ماه ۱۳۸۲ طی نامه شماره ۱۲۹۹۷ از جانب رئیس جمهور جهت اجرا به جمعیت هلال احمر ابلغ شد. و نیز طبق ماده ۸ اساسنامه وظایف و اختیارات مجمع عمومی و مجامع استان و شهرستان تعیین شده است. که از جمله مهم‌ترین آن تعیین سیاستهای کلان جمعیت تصویب برنامه و بودجه آئین نامه‌ها، انتخاب ۷ نفر از اعضای شورای عالی و هیات مدیره استان و شورای اجرایی شهرستان است و در مورخ ۱۰/۱۰/۸۲ قرار بر انتخابات مجامع شهرستانها بود ولی فاجعه زلزله بم انتخابات مجامع شهرستانها به تعویق افتاد و در نهایت روز جمعه مورخ ۲۱/۱/۸۳ محل سینمای قدس شهرستان از اعضا و داوطلبان دعوت به عمل آمد اولین دوره انتخابات جمعیت هلال احمر و شرکت داشته باشند و پس از سپری شدن مدت زمان مقرر اولین جلسه مجمع به

حد نصاب نرسیده و بر اساس بند ۳۱ دستور العمل اجرایی عدم حصول حد نصاب مجمع
اعلام و بر اساس تبصره ۷ قانون اساسنامه برگزاری انتخابات به نوبت دوم در روز جمعه
مورخ ۲۸/۱/۸۳ موکول شد . و در موعد مقرر اعضاء در محل سینما قدس حضور داشتند پس از تلاوت قرآن کریم و اعلام برنامه انتخابات و اسقرار هیأت رئیسه در جایگاه آقای رضاییان رئیس ستاد انتخابات شهرستان پس از خوش آمد گویی و قرائت پیام آقای دکتر نور بالا رئیس جمعیت هلال احمر رأی ریزی توسط اعضا آغاز شد ، درنهایت اعضای شورای اجرایی و بازرسی و اعضای علی البدل به شرح ذیل تعیین گردید :
الف ) اعضای شورای اجرایی به ترتیب :
۱ـ آقای فیروز یزدانی
۲ـ آقای غلام علی نادری
۳ـ آقای عباس شهرکی
۴ـ آقای عبدالرضا سپهری
و اعضای البدل :
۱ـ آقای جمشید سندگل
۲ـ آقای مسعود معتمدالشریعتی
ب) بازرسی
۱ـ آقای احمد کریمی فرد اصلی
۲ـ علی البدی
۳ـ خانم شهناز صانعی

 

پس از وقوع زلزله‌ی عزیزم شهرستان بم که موجب شد بر اثر این زلزه شهر بم دچار تخریب و نیز هموطنانمان در این حادثه زیر آوار بمانند و کشته شوند. پس از تشکیل ستاد حوادث غیر متقربه در شهرستان و جمع آوری از تمام نقاط شهرستان به این جمعیت ارسال و پس تفکیک اقلام به صورت بسته بندی در کمترین زمان ممکن توسط کارکنان و امدادگران جمعیت با کامیون‌ها بارگیری شد. در روز دوم حادثه دو کامیون کمکهای مردمی دیگر به منطقه حادثه دیده بم از امدادرسانی به مدت دو هفته تداوم پیدا کرد و به دلیل تشکیل ستادهای معین استانها در شهرستان بم که قسمتهایی را به طور مشخص جهت امدادرسانی به مردم حادثه دیده به عهده این استانها گذارده شد . در این راستا کمک رسانی جمعیت استان خراسان در ستاد معین استان در آن منطقه استقرار یافت .

در تقسیم بندی که در شهرستان به منظور امدادرسانی به مردم حادثه دیده انجام شده بود در منطقه حضور پیدا کند پس از هماهنگی با مرکز استان از تاریخ ۲۸/۱۲/۸۲ به محل حادثه دیده با تعداد پانزده نفر پرسنل و امدادگر و یک دستگاه آمبولانس که در گذشته نیز آمبولانس با راننده که مأموریتی را در آنجا داشتند امدادگران در همان تاریخ به مدت پانزده روز در آن منطقه حضور فعال داشتند که این حضور مصادف با توضیح دفترچه‌‌های کامپیوتری امداد به زلزله زدگان ،ضمن اینکه علاوه بر دفترچه توزیع اقلام دیگر ادامه داشت که اکثریت مردم در چادر‌های امدادی زندگی موقت می‌کردند.

با توجه به گسترش و حجم تخریب این حادثه عزیم و امکانات موجود منطقه و محدودیتهای فضاهای فعالیتی و همچنین فرهنگ مردم منطقه و نیز مشکل بودن تشخیص بومی منطقه از غیر بومی چالشهای جدی فرا روی سازمانهای امدادرسانی بود که نیز به کندی روند امدادرسانی و بازسازی منطقه کمک می‌کرد البته از نظر دور داشت که تلاشها و کوششهای بسیار زیادی توسط مسئولین مربوط انجام شده است و نیز این روند ادامه دارد و امید است با توجه به برنامه زمان بندی شده وضعیت مردم آسیب دیده از اسکان موقت و استراری به اسکان مطمئن و دائمی تغییر شکل دهد . در ایان از تمام هموطنان نو دوست و ایثارگران اسلامی به خصوص شهرستان سرخس و همچنین تمامی مسئولین و امدادگران عزیز و مخصوصاً امدادگران فداکار شهرستان سرخس تقدیر و تشکر می‌گردد و امیدواریم با فراگیری آموزشهای امدا و کمکهای اولیه ضمن آمادگی در مقابله با حوادث و بلایای طبیعی شاهد کاهش تلفات انسانی در این گونه موارد باشیم.

تعریف بهداشت روان :
تأمین ، حفظ و ارتقاء روانی فردی و اجتماعی، پیشگیری از ابتلا و درمان مناسب بیماریهای روانی و توان بخشی بیماران روانی.
بطوریکه فرد بتواند:
۱ـ فعالیتهای روزمره خودش را بخوبی انجام دهد.
۲ـ با افراد خانواده و محیط خود، ارتباط مناسبی برقرار نماید.
۳ـ از زندگی‌اش لذت ببرد.
۴ـ توانایی برخورد با مشکلات و شکستها را داشته باشد.
۵ـ واقعیتها را بپذیرد و خود را با محیط سازگار کند.
۶ـ در جهت شکوفا ساختن استعدادها خودش بکوشد.
۷ـ رفتارهای غیر عادی از نظر مردم نداشته باشد.

۱ـ قابلیت و توانایی برقراری با دیگران را در جامعه دارد.
۲ـ از آرامش خاطر برخوردار بوده و فاقد اضطراب و تریس دائمی است .
۳ـ احساس کفایت و اعتماد به نفس می‌کند.
۴ـ توانایی پذیرش مقررات اجتماعی را دارد.
۵ـ در حالیکه دیگران را دوست دارد به آنها وابستگی و اتکا افراطی ندارد.
۶- می‌تواند فشارها و شرایط بحرانی زندگی را تحمل نمایید.
۷ـ انعطاف پذیر است.
۸ـ به اندازه توانایی‌هایش از خودش توقع دارد.
۹ـ از فضائل اخلاقی خیر خواهی ، دلسوزی برای دیگران و تواضع برخوردار است.
۱۰ ـ در زمان حال زندگی می‌کند.
۱۱ـ رضایت و نگرانی منطقی دارد. می‌تواند ترس، خشم ، اظطراب و غمگینی خودش را کنترل نماید.
گر چه بهداشت روان خودش را در برابر تمام بیماران و مردم متعهد می‌بیند اما بدلیل محدودیت امکانات به گروهها و جمعیت‌هائی
که نیازمندی بیشتری داشته و آسیب پذیری زیادتری از نظر بهداشت روان داردند فعالیتهای خودش را متمرکز می‌نماید.
مثال :

۱ـ بیماران و معلولین روانی .
۲ـ عقب ماندگی ذهنی .
۳ـ کودکان
۴ـ زنان باردار
۵ـ سالمندان
۶ـ افراد بی‌سرپرست
۷ـ مهاجران
۸ـ زندانیان
۹ـ بچه‌های طلاق
«سلامت هر فرد در گرو سلامت روانی اوست»
پیشگیری از بیماری، آسانتر و ارزانتر از درمان است. این امر در مورد بیماریهای روانی که درمان کامل بسیار از آنها مشکل و یا غیر ممکن است و تاثیرات مخربی بر جنبه‌های دیگر زندگی می‌گذارد اهمیت بیشتری می‌یابد.
رضایت از زندگی تلاش برای بهود و امیدواری برای نشانه سلامت روان است.

 

پیشگیری از بیماریهای روانی همانند سایر بیماریها شامل سه مرحله است.
۱ـ پیشگیری اولیه: فعالیت هایی است که با هدف پیشگیری از مبتلا شدن افراد به بیماری روانی از طریق کاهش عوامل خطر ساز امکان می‌پذیرد .
۲ـ پیشگیری ثانویه: فعالیتهایی است که با شناسایی و درمان بموقع و مناسب بیماران روانی ، شیوع بیماری را در جامعه کاهش داده و از معلولیتهای بیشتر پیشگیری نماید.
۳ـ پیشگیری ثالث: فعالیتهایی که هدف آنها جلوگری از مزمن شدن بیماری ، از کارافتادگی و کاهش معلولیتهای ناشی از بیماریهای روانی است تا بدین ترتیب بیماران منزوی نشده از جامعه طرد نگردند و بتوانند تواناییهای از دست رفته خود را بدست آورند.

۱ـ احترام فرد به شخصیت خود و دیگران .
۲ـ شناختن محدودیتها در خود و دیگران .
۳ـ دانستن این حقیقت که رفتار انسان معلول عواملی اوست .
۴ـ آشنایی به این امر رفتار هر فرد تابع تمامیت وجود اوست.
۵ـ شناسایی احتیاجات و محرکهایی که سبب ایجاد رفتار و اعمال انسان می گردد.
« بهداشت روان با محبت دیدن و جهت وزیدن ارتقاء پیدا می‌کند»

هپاتیت B یک عفونت حاد عمومی است ، که بیشترین آسیب آن بر کبد وارد می‌شود و به علت ویروس هپاتیت B (HBV ) ایجاد می‌شود. تکثیر آن در کبد انجام می‌شود و ممکن است برای مدت طولانی در خون باقی بماند.
دوره نهفتگی آن ۶ ـ ۱ ماه است . تقریباً ۱۰% از بیماران به سمت حالت ناقلی پیشرفت
می‌کنند و یا مبتلا به هپاتیت مزمن
می شوند .شیوع این بیماری در مناطقی از جهان که استندارد زندگی بالاست از همه کمتر و هر جا که استانداردهای اقتصادی و اجتماعی پایین است از همه بیشتر است.
انسان تنها مخزن عفونت ست که می‌تواند بیمار یا حامل ویروس باشد. تا به حال مخزن حیوانی برای آن شناخته نشده است.

ناقل بیماری هپاتیت: به کسانی گفته می‌شود که ویروس هپاتیت B در خودشان به مدت بیش از ۶ ماه وجود داشته باشد، حال عمومی خوبی داشته و در بررسی آزمایشگاهی اختلالی در کالبد کبد آنان مشاهده نشود. در چنین شرایطی ویروس به صورت مسالمت آمیز در داخل بدن وجود دارد ولی به کبد آسیبی نمی‌رساند ، البته خطر فعال شدن و آسیب کبدی وجود دارد.

در صورت انتقال ویروس ، هپاتیت B از مادران آلوده به چنین احتمال باقی ماندن عفونت و ناقل شدن جنین زیاد است که عمده ناقلین هپاتیت B بدون اینکه برای بیمار مشکل کبدی ایجاد کند در حالت نهفته تا آخر عمر در بدن وی باقی می‌ماند.
بهتر است ناقلین هپاتیت B به صورت دوره‌ای ( هر ۶ ماه ) به پزشک معالج خود مراجعه کنند و از نظر عملکرد کبد بررسی شوند تا در صورت تبدیل به هپاتیت مزمن، تشخیص و درمان سریع‌تر صورت گید و از تخریب بیشتر کبد جلوگیری شود.

راههای انتقال :
ویروس هپاتیت B عمدتاً از طریق خون منتقل می‌شود.
ویروس در بزاق ، مایع منی و ترشحات .اژن یافت می‌شود. این ویروس می‌توند از طریق غشاهای مخاطی و از خراش پوست منتقل شود. انتقال هپاتیت B می‌تواند از مادران آلوده به جنین صورت گیرد که این راه مهمترین راه انتقال این بیماری در ایران است پاشیده شدن خون به داخل ملتحه چشم ممکن است عفونت را منتقل نماید.

علائم بیماری :
۱ـ از دست دادن اشتها، سوء هاضمه، دردشکمی ، خارش عمومی ، بی‌حالی وضعف ممکن است رخ بدهند.
۲ـ زردی ممکن است رخ بدهد یا ندهد، همراه بازردی ، مدفوع روشن و ادرار تیره دیده می‌شود.
۳ـ کبد ممکن است دردناک و بزرگ باشد.
عوارض :
۱ـ بعضی از بیماران دچار درد مفاصل وضایعات جلدی می شوند.
۲ـ نارسایی مزمن کبد و تخریب کامل بافت کبد.
۳ـ سرطان کبد.
تشخیص :
تشخیص بیماری با استفاد از علایم ظاهری و تستهای آزمایشگاهی است. برای تشخیص آن آزمایش خون انجام می‌شود و میزان آنزیمهای کبدی در خون اندازه گیری می‌شود. همچنین خون فرد از نظر وجود آنتی ژن هپاتیت B (HBSAG ) بررسی می‌‌‌‌‌شود.
درمان :
هپاتیت B حاد در ۹۵ ـ ۹۰% موارد به طور خود به بهبود یافته و ویروس نیز به صورت کامل از بدن دفع در بدن باقی مانده و حالت ناقل هپاتیت ایجاد می‌شود. در هپاتیت مزمن جهت جلوگیری از پیشرفت التهاب کبد از داروی آلفا انترفون استفاده می‌شود.

پشگیری :
مهمترین راه با بیماری هپاتیت B پیشگیری از آن است بهترین راه مقابله با بیماری تزریق واکسن آن است.
در کشور ایران واکسن هم به نوزادان و هم به بزرگسالان در معرض خطر مثل پرسنل خدماتی بهداشتی درمانی و کسانی که یکی از فراد خانواده آنان مبتلا می‌ باشند تزریق می‌شود این واکسن برای اطفال در سه نوبت ( بدو تولد، ۵/۱ ماهگی ، ۹ ماهگی ) تزریق می‌شود. واکسن هپاتیت B برای بالغین در معرض خطر سه نوبت ( هنگام مراجعه ـ یک ماه بعد شش ماه بعد از اولین مراجعه ) تزریق می‌شود.
مقدار تزریق در افراد زیر ۱۰ سال نیم
میلی‌لیتر و در افراد بالای ۱۰ یک میلی‌لیتر است.

نکات مهم راجع به بیماری انتقال هپاتیت B :
۱ ـ اگر در یک خانواده یک فرد ناقل بیماری هپاتیت B وجود داشته باشد امکان انتقال به سایر افراد خانواده وجود دارد.
۲ ـ معاشرت معلول با ناقل هپاتیت B بلامانع است.
۳ ـ هپاتیت B از طریق حیوانات منتقل نمی‌شود.
۴ـ هپاتیت B از راه غذا یا آب آلوده منتقل نمی‌شود .
۵ ـ زنانی که مبتلا به هپاتیت B مبتلا هستند بهتر است که باردار نشوند چون خطر انتقال به نوزادشان وجود دارد.
۶ ـ ازدواج برای ناقلین هپاتیت B بلامانع است ولی باید همسر آنها واکسن هپاتیت B تزریق کند.
۷ـ شیر مادران ناقل هپاتیت B به نوزادان بلامانع است .
۸ـ استفاد از سرنگهای مشترک در معتادان می‌تواند باعث انتقال هپاتیت B شود.
۹ ـ انتقال هپاتیت متعاقب استفاده از وسایل غیر استریل دندان پزشکی سوراخ کردن غیر بهداشتی گوش، تزریقات غیر بهداشتی ، خال کوبی و ختنه سنتی امکان پذیر است.
۱۰ ـ کارکنان بیمارستانها ، پزشکان، پرستاران ، و مراقبین بهداشتی در معرض عفونت هپاتیت B و انتقال آن قرار داردند .

دکتر حسابی تا سه سال و نیم بخشی از حقوق خود را ماهانه از تلگراف خانه تهران به
مرکز فضا ارسال می‌کرد و بدین ترتیب باواریز نهایتاً هزار دلار.

(با خرید هزار متر زمین در مریخ نام ایران را به عنوان سومین کشور که دارنده زمین در فضاست از آمریکا و روسیه به ثبت رساند)
و جالب اینکه تمام این پولها نه با نام دکتر حسابی بلکه با نام دولت ایران ارسال می‌شد.

وقتی متوجه شد که یکی از شاگردان ایرانیش در کانادا موفق به ساخت لیزر گردیده با فروش نصف باغ منزلش به کانادا رفت تا اولین نفری باشد که از اختراع بی‌نظیر او دیدن می‌کند. وقتی به او پیشنهاد داد تا به ایران بیاید و اختراع بزرگش را به نام ایران به ثبت برساند، فوراً پذیرفت . اما پیشگیریهای دکتر حسابی در ایران برای جلب نظر شاه و نخست وزیر ( امینی ) برای پرداخت ۱۳۵ دلار هزینه ساخت لیزر بی‌نتیجه ماند و در نهایت با جمله ما پول اضافی نداریم ، هر کسی که داره خودش خرج کنه شاه ، همه چیز را فراموش کرد عجب اینکه روز بعد شاهنشاه یک کانتیز ، ریش و سبیل ساخته شده از موی طبیعی از ایتالیا خریداری کرد تا در جشن شاهنشاهی مورد استفاده او و خانواده‌اش قرار گیرد. قیمت ریش و سبیلها حدود دو میلیون دلار بود !

روزی پسر یکی از اساتیدش در آمریکا که بعدها شاگرد او شد برایش دعوتنامه ‌ای برای بازدیداز مرکز هسته‌ای دانشگاه تهران را ایجاد کرد و بدین ترتیب نام ایران ا به عنوان هفتمین کشور دارای فن آوری هسته‌ای در جهان به ثبت رساند.
پس از پیروزی انقلاب دکتر حسابی به همراه چند تن از استید دانشگاه به دیدار امام رفتند. وقتی برای دیدار با اساتید وارد اتاق شدند همه به احترام از جای برخاستند همه منتظر بودند اما بنشیند.

تعارفات بین دکتر حسابی و حضرت امام ادامه داشت تا اینکه امام دستان خود را بر شانه‌ی دکتر حسابی گذاردند و او را نشاندند و سپس خود نشستند.
این رفتار کم نظیر امام نشانگر احترام خاص ایشان نسبت به معلمی بود که هفت نسل استاد تربیت کرده بود. اساتیدی چون شهید دکتر چمران
« اولین ایرانی دارنده مدرک دکترای فیزیک پلاسمای عضو سازمان فضایی ناسا».
دکتر حسابی قلبش تا آخرین لحظه‌های حیات تنها برای کشورش تپید و پس از مرگ طبق وصیتش به تفرش منتقل تا در کنار قبر حاج طوبا خانم ( مادر بزرگش ) به خاک سپرده شود. و استخوانهایش را برای این کشور به ارث بگذارد.

چند سال بعد پروسفور ماسینی ایتالیایی الاصل و دارنده جایزه نوبل ریاضی در مراسم سالگردش در تفرش ، خاطره جالبی از روزهای تحصیل با او در حضور اندیشمندان بیان کرد :
آلبرت انیشتن به او گفته بود : پرفسور ماسینی ، می‌دانی چرا من برای دکتر حسابی بیش از سایرین ارزش قائلم؟ زیرا هنگامی که پدران من و تو در جنگلهای اروپا یکدیگر را می‌خوردند ، اجداد حسابی در رصد خانه مراقه و دانشگاه جندی شاپور مشغول بحث علمی بودند. پروفسور ماسینی : من برای تو هم احترام خاصی قائلم زیرا مادر تو هندی و زرتشتی بوده است پس روزگاری ایرانی بوده و او هم در این افتخارات علمی شریک است .
هنگامی که پرفسور ماسینی از مراسم سالگرد در تفرش به ایتالیا بازگشت ، وصیت خود را تغییر داد. او دیگر نمی‌خواست در دانشگاه کریستون آمریکا دفن شود. طبق وصیت جدیدش ، بعد از مرگ به هند و روستای مادریش منتقل شد و در کنار قبر مادرش به خاک سپرده شد!

برای تیین نقش و جایگاه هلال احمر در خدمات اجتماعی ضروریست ابتدا تعریفی از خدمات اجتماعی ارائه شود و سپس با توجه به ویژگی‌های این تعاریف چارچوبی مناسب از نقش جمعیت هلال احمر را بیان نماییم.

«خدمات اجتماعی فعالیتی است حرفه‌ای به منظور بالابردن ظرفیت آنها در انجام تکالیف و وظایف اجتماعیشان در چارچوب اصول و قوانین جامعه عرضه می‌شود».
انجمن ملی مدد کاران اجتماعی آمریکا خدمات اجتماعی را چنین تعریف می کند. یکی از متفکران مدد کاری اجتماعی معتد است که (( خدمات اجتماعی )) وسیله‌ای برای تحق ارتباط سازنده بین فرد و جامعه است.
او متعهد است که در یک جامعه در حال تحول فردی که در آرزوی عضویت موثر در جامعه است با کمک متخصصین خدمات اجتماعی به چنین آرزویی دست می‌‌یابد و با رفع مانعی که در مقابل قابلیتهای او وجود دارد، مسیر طرقی و توسعه خود را طی می‌کند.

 

خدمات اجتماعی هدف نیست بلکه علمی است که تلاش می‌کند بستر مناسب درجامعه را برای بروز تواناییها و خلاقیت افراد به وجود
آورد. در حقیقت این اصل زمینه ساز زندگی بهتر با حفظ کرامت انسانی است که بادیدگاه
رایج در جامعه متفاوت است و شاید این انتظار را بتوان در اهداف و نتایج مهم رفاه
اجتماعی جستجو نمود، که فراتر از خدمات اجتماعی گام برداشته و شامل مجموعه‌ای متشکل از خدمات موسسات و نهادهای اجتماعی است که هدف آن کمک به افراد جامعه ، گروههای مختلف و خانواده‌ها به منظور توفیق آنها برای وصول یک زندگی متلوب می‌باشد بنابراین می‌توان گفت: رفاه اجتماعی به دو گونه متفاوت استراری و نهادی تقسیم می‌شود که در مفهوم نخست موسسات رفاهی فقط در شرایط استراری ایجاد می‌شود . به عبارتی برای حفظ و نگهداری و بهیود منابع به کار گرفته می‌شود. در نهایت می‌توان گفت :« رفاه اجتماعی نتیجه فعالیتهای است که نهادهای اجتماعی برای دستیابی افراد و گروها و جوامع به سطح قابل قبولی از زندگی تندرستی و فرصتهایی که اجازه می‌دهد آنان تمامی استعدادهای خود را پرورش دهند و مسائل خود را در سازگاری با جامعه حل نمایند عرضه می‌دارند.»

با این تفاوت می‌توان شرایط کنونی را اینگونه توصیف نمود که سازمانهای مختلفی دست اندر کار ارائه خدمات اجتماعی هستند که در طیف‌های مختلفی به ارائه خدمات می‌پردازند که همان مفهوم رفاه اجتماعی اظطراری را دارند که فقط از بخش آسیب دیده حمایت می‌کنند و متأسفانه تعداد این موسسات کم ولی در ارائه خدمات بسیار شبیه و موازی فعالیت می‌نمایند.

براساس اساسنامه جمعیت هلال احمر ، اهداف جمعیت عبارتند از کمک به امر توانبخشی و ارائه خدمات اجتماعی در جهت تسکین آلام آوارگان ، پناهندگان ، بیماران و معلولین و ایجاد حس تعاون و تفاهم و دوستی و نیکوکاری بین مردم. براین اساس سازمانهای مختلفی در جمعیت هلال احمر مسولیت ارائه خدمات اجتماعی و کمک به امر توانبخشی را در طیفهای وسیع و گوناگون برعهده دارند.
به طور تهدها و فرصتها برای ارائه خدمات اجتماعی را می‌توان به شرح ذیل بر عهده نمود:
۱ـ محدودیتها
– عدم تامین دقیق و مشخص محدود ونوع فعالیت نهادها و سازمانها به تفکیک توانایی و تخصص آنها در زمینه رفاه اجتماعی .
– – عدم اجرای دقیق و تعبیر درست
خط مشی فدراسیون در همه کشورها به دلیل تفاوتهای فرهنگی و ساختار اجتماعی .
– – عدم آگاهی مردم آگاهی به تاثیر خدمات داوطلبانه در سرنوشت کل اجتماع .
– عدم برنامه ریزی درست جهت سازماندهی فعالیتای داوطلبانه .
– موازی کاری در اجرای برنامه‌های خدمات اجتماعی از سوی نهادها و سازمانهای متعدد.
– عدم تناسب بین نیازهای رفاهی مردم جامعه ما با خدماتی که تا کنون از سوی نهادهای دولتی و خصوصی ارائه گردیده‌اند.
۲ ـ مقدورات
نگرش و دید مثبت مردم به لحاظ وجود اعتقادات عیق مذهبی در مورد فعالیتهای داوطلبی و نیکوکارانه.
– آگاهی و آمادگی دولت مردان و سیاست گذاران به تبیین و نقش خدمات اجتماعی داوطلبانه.
– ایجاد فضای مناسب جهت تحقق ، مطالعه و تفحص در هر چه بهتر اجرا کردن سیاستهای خدمات داوطلبی ، خصوصاً در جمعیت هلال احمر بعنوان یکNGO و با اهداف بشر دوستانه و داوطلبانه.

– وجود نیروهای عظیم داوطلبی با انگیزه عالی در گروهای سنی مختلف از جمله گروه سنی جوان و بازنشسته جامعه .
– همراستا بودن فعالیتها و اهداف جمعیت هلال احمر با نیازهای مهم و اساسی خدمات اجتماعی جهت ارائه به مردم.
– در انتها برای بررسی و دقت نظر بیشتر در مورد جایگاه جمعیت هلال احمر در ارئه خدمات اجتماعی می‌توان با مطالعه تطبیقی و بررسی علمی ودرست تجربه سایر کشورها، موضع گیری مناسب برای تبین این نقش را پیدا نمود.

سازمان جوانان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ،یاوران جوان .
ذهن بارورتان ، صداقت کلامتان و قلبتان عاشقانه را به امداد آسیب دیدگان و نیازمندان و ساختن فردا ، فردایی زیبا و روشن دعوت می‌کنیم.
داوطلبان عزیز می‌توانند با دریافت فرم و پر نمودن آن عضو جوان سازمان شوند.
آدرس سرخس ـ خیابان امام خمینی ـ مرکز امور جوانان هلال احمر سرخس
صبحها از ساعت ۱۲- ۸ خواهران
بعدازظهر از ساعت ۸- ۶ برادران
فرم درخواست عضویت / سازمان جوانان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.