مقاله بررسی عوامل فساد میکروبی در نوشیدنی تخمیری ایرانی دوغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل فساد میکروبی در نوشیدنی تخمیری ایرانی دوغ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل فساد میکروبی در نوشیدنی تخمیری ایرانی دوغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل فساد میکروبی در نوشیدنی تخمیری ایرانی دوغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل فساد میکروبی در نوشیدنی تخمیری ایرانی دوغ :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تخمیر به عنوان یکی از روش های نگهداری غذا قدمت بسیار طولانی دارد. در این روش باکتری های لاکتیک اسید با ترشح لاکتیک اسید باعث کاهش pH محصول شده و به این ترتیب از رشد بسیاری از میکروارگانیسم ها جلوگیری میکنند. دوغ یک نوشیدنی سنتی ایران است که از طریق تخمیرلاکتیکی شیر حاصل می شود. از انجا که pH نمونههای دوغ بین ۳۶-۳۵ متغیر است بسیاری از میکروارگانیسم ها قادر به رشد در این محصول نیستند. به عبارتی تنها باکتری های مقاوم به اسید توانایی رشد در این محصول را دارند. در این مقاله مروری بر روی پژوهش های انجام شده درباره ی میکروب های فاسد کننده دوغ انجام شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.