مقاله بررسی غنی سازی مواد غذایی با آهن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی غنی سازی مواد غذایی با آهن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی غنی سازی مواد غذایی با آهن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی غنی سازی مواد غذایی با آهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی غنی سازی مواد غذایی با آهن :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
کم خونی از مهمترین بیماری های شایع در جهان است و سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که حدود ۱/۶۲ میلیارد نفر در جهان مبتلا به کم خونی می باشند. فقر آهن به طور معمول نتیجه کمبود آهن در رژیم غذایی، عدم جذب آهن موجود در رژیم غذایی و یا ترکیبی از این دو مورد م ی باشد که می تواند موجب کاهش رشد فیزیکی و کند شدن تکامل مغزی، خستگی، کاهش توان کاری و قدرت یادگیری گردد. غنی سازی مواد غذایی با آهن یکی از مهمترین راهبردهای مقابله با کم خونی فقر آهناست. در جهان حامل های غذایی زیادی برای غنی سازی با آهن مورد استفاده قرار گرفته است. به ع نوان مثال می توان به غنی سازی شیر و فرآورده های لبنی، غلات صبحانه، نان، نمک، شکر و ادویه جات اشاره کرد. از ترکیبات آهن که برای غنی سازی مواد غذایی استفاده می شود می توان به فروس سولفات ((FeSo(4)، آهن احیا (Fe) و سدیم فریک اتیلن دی آمین تتراستیک اسید (NaFeEDTA) اشاره کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.