مقاله بررسی روشهای شیمیایی بازدارنده فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در فرآوری حداقل


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روشهای شیمیایی بازدارنده فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در فرآوری حداقل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روشهای شیمیایی بازدارنده فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در فرآوری حداقل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روشهای شیمیایی بازدارنده فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در فرآوری حداقل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روشهای شیمیایی بازدارنده فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در فرآوری حداقل :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
فرآوری حداقل به معنای عملیات شستشو، درجه بندی، پوست گیری، برش و جلوگیری از قهوهای شدن با هدف حفظ تازگی سبزیجات است. در این ارتباط، صدمات مکانیکی و اتیلن با تحریک متابولیسم فنولیک در حضور آنزیم پلی فنل اکسیداز موجب قهوهای شدن محصولات آماده به مصرف میگردند. روش های شیمیایی بصورت غوطه وری شامل اسیدی کردن،عوامل احیاء کننده، ترکیبات چنگالی کننده، عوامل کمپلکس دهنده و بازدارنده های آنزیمی با حذف اکسیژن و ترکیبات فنلی یا واکنش با این ترکیبات از عمل آنزیم جلوگیری میکنند. با توجه به ماهیت شیمیایی این روش ها، آشنایی با آنها با هدف دستیابی به محصولی با کیفیت اهمیت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.