مقاله بررسی تأثیر غلظت روغن ماهی بر فرایند ریزپوشانی به روش توده ای شدن مرکب


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر غلظت روغن ماهی بر فرایند ریزپوشانی به روش توده ای شدن مرکب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر غلظت روغن ماهی بر فرایند ریزپوشانی به روش توده ای شدن مرکب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر غلظت روغن ماهی بر فرایند ریزپوشانی به روش توده ای شدن مرکب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر غلظت روغن ماهی بر فرایند ریزپوشانی به روش توده ای شدن مرکب :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ریزپوشانی با مواد پوشش دهنده به منظور افزایش پایداری روغن و کنترل طعم و بوی نامطلوب به کار می رود. در این پژوهش از روغن ماهی به عنوان ماده مرکزی و از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره استفاده شد. با استفاده از روش توده ای شدن مرکب، امولسیون روغن ماهی در ۳ نسبت متفاوت (ماده مرکزی/مواد دیواره)۱:۲، ۱:۱، ۲:۱ تهیه و پس از تشکیل میکروکپسول ها، شکل و ساختار میکروکپسول ها در امولسیون و پودر نهائی به ترتیب با استفاده از میکروسکوپ نوری و میکروسکوپ الکترونی روبشی مشاهده شد. بر طبق نتایج بدست آمده نسبت ۱:۱ دارای بالاترین راندمان (۰۰۲۹±۶۵۳ درصد) بود و حداکثر روغن میکروکپسول ها برای نسبت ۱:۲ بدست آمد. براساس مشاهدات امولسیون توسط میکروسکوپ نوری با افزایش مقدار روغن ماهی، ذرات چند هسته ای در امولسیون و همچنین روغن میکروکپسول ها افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.