مقاله بررسی تأثیر فراصوت و آبگیری اسمزی بر روی طعم موز


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر فراصوت و آبگیری اسمزی بر روی طعم موز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر فراصوت و آبگیری اسمزی بر روی طعم موز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر فراصوت و آبگیری اسمزی بر روی طعم موز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر فراصوت و آبگیری اسمزی بر روی طعم موز :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
موز به دلیل میزان رطوبت بالا و زمان ماندگاری کمی که داشته، استفاده از روش های مناسب مانند خشک کردن برای افزایش زمان ماندگاری آن ضروری می باشد. هدف از این پژوهش استفاده از پیش تیمار امواج فراصوت و اسمز به صورت ترکیبی بر روی طعم نمونه های موز رقم کاوندیش و بررسی طعم موز خشک شده است. نمونه های آماده سازی شده در دو ضخامت ۶ و ۸ میلیمتر، در سه سطح زمانی ۱۰، ۲۰، ۳۰ دقیقه در دمای محیط در داخل محلول اسمزی ۳۰, ۴۵, ۶۰bx به نسبت ۱۴، تحت تأثیر امواج فراصوت با فرکانس های ۲۵, ۴۵ KHz قرار گرفتند و نتایج حاصل از ارزیابی های حسی نشان دادند که استفاده از محلول اسمزی در ترکیب با فراصوت، در فرایند خشک کردن موز سبب ایجاد طعم مناسب می شود، در حالی که در ن مونه شاهد این امر مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.