مقاله بررسی تخریب رنگ مغز بادام با پردازش تصویر در طول دوره نگهداری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تخریب رنگ مغز بادام با پردازش تصویر در طول دوره نگهداری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تخریب رنگ مغز بادام با پردازش تصویر در طول دوره نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تخریب رنگ مغز بادام با پردازش تصویر در طول دوره نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تخریب رنگ مغز بادام با پردازش تصویر در طول دوره نگهداری :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف : رنگ و ظاهر یک ماده غذایی اولین پارامتر در تشخیص کیفیت آن می باشد و از طرفی رنگ و ظاهر تنها فاکتورهای کیفی در دسترس هستندکه اطلاعات مستقیم از خود ماده غذایی در اختیار قرار می دهد. بنابراین داشتن اطلاع دقیق از عوامل موثر بر تغییر رنگ، و میزان تغییر رنگ ماده.غذایی در طی مدت ماندگاری امری مهم می باشد. مواد و روش ها: به منظور انجام ارزیابی دقیق از سطح ماده غذایی و کنترل کیفیت آن داشتن اطلاعات تصویری از تمام نقاط سطح آن ضروری است. در حال حاضر فضاهای رنگی و مقادیر عددی جهت بیان و مشخص نمودن رنگ در فضاهای دو بعدی یا سه بعدی استفاده می شود. در میان فضاها a,b, L وسعت بیشتری نسبت به بقیه ایجاد می کنند که در این پژوهش از آن جهت بررسی تغییر رنگ بادام در طی ۶ ماه دوره نگهداری استفاده شد. نتایج و بحث: تغییرات رنگ مغز بادام در طی ۶ ماه ذخیره سازی توسط پردازش تصویر تفاوت معنا داری داشت و میزان تیرگی مغز بادام قابل مشاهده .بود نتیجه گیری کلی: شرایط محیطی، عامل مهمی بر میزان تیرگی مغز بادام در طول دوره ۶ ماه ذخیره سازی می باشد، بنابراین با کنترل شرایط محیطی می توان از تغییر رنگ و کاهش کیفیت محصول از نظر مصرف کننده از این امر جلوگیری کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.