مقاله بررسی تغییرات pH، اسیدیته و خاکستر در گوجه فرنگی گیلاسی در شرایط Map


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات pH، اسیدیته و خاکستر در گوجه فرنگی گیلاسی در شرایط Map دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات pH، اسیدیته و خاکستر در گوجه فرنگی گیلاسی در شرایط Map  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات pH، اسیدیته و خاکستر در گوجه فرنگی گیلاسی در شرایط Map،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات pH، اسیدیته و خاکستر در گوجه فرنگی گیلاسی در شرایط Map :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
گوجه فرنگی به عنوان یک سبزیجات پرخاصیت به صورت پخته و رب -در غذا- شناخته شده است. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین های C و A، اسیدفولیک یا بتاکاروتن است و مقدارکمی ویتامین های گروه B شامل B5, B3, B2, B1 است و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست. نگهداری گوجه فرنگی گیلاسی در شرایط مپ باعث حفظ نگهداری و افزایش عمر انبارمانی و تأخیر در رسیدگی این محصول و تبدیل مواد غیر مؤثر به مواد مؤثر در آن می شود. در انی تحقیق میزان تغییرات شیمیایی مهم همچون Ph، اسیدیته و خاکستر و مقایسه آنها در شرایط مختلف نگهداری در گوجه فرنگی گیلاسی واریته سانتلا رسیده بررسی شده است. گوجه فرنگی گیلاسی را در سه نوع شرایط یکی با اکسیژن بالا (اکسیژن ۶۰%، دی اکسید کربن ۰۴%) دیگری اتمسفر عادل (اکسیژن ۲۱%، دی اکسید کربن ۰۴%) و نمونه شاهد بدون مپ (درب باز) در ظروف پلی پروپیلن غیر قابل نفوذ بسته بندی کرده و در دمای ۱۵C نگهداری شد. طی هر ۲۴ ساعت با دستگاه تست گاز میزان O2 و CO2 هر دو نوع بسته ثبت گردید تا علاوه بر زمان اتمام و مصرف اکسیژن، شدت تنفس گوجه فرنگی نیز بدست آید. نمودار شدت تنفس گوجه فرنگی گیلاسی در دمای انبارش بدست آمد و نشان داد این شدت تنفس حدوداً نصف شدت تنفس در دمای اتاق می باشد. با اتمام اکسیژن داخل بسته ها میزان pH، اسیدیته و خاکستر گوجه فرنگی گیلاسی محاسبه شد. نتایج بدست آمده نشان داد، PH گوجه فرنگی گیلاسی در همه بسته بندیها حدوداً برابر و تغییری نداشت. اسیدیته در مپ با اکسیژن بالا بیشتر از مپ با اکسیژن پائین و از اسیدیته گوجه فرنگی گیلاسی در شرایط اتمسفر بدون بسته بندی کمتر بود. همچنین اسیدیته در مپ با اکسیژن پائین کمتر از در شرایط اتمسفر بدون بسته بندی بود. میزان خاکستر در مپ با اکسیژن بالا کمتر از مپ با اکسیژن پائین و گوجه فرنگی گیلاسی در شرایط ا تمسفر بدون بسته بندی بود. همچنین خاکستر در مپ با اکسیژن پائین کمتر از در شرایط اتمسفر بدون بسته بندی بود. نتایج نان داد، وجود اکسیژن بالا در بسته بندی مپ در دمای ۱۵C، علاوه بر استفاده هدفمند گوجه فرنگی گیلاسی از اکسیژن (تنظیم شدت تنفس)، در سنتز کاهش میزان خاکستر گوجه فرنگی گیلاسی در زمان انبارش نقش مهمی ایفا می کند که این مهم در افزایش کیفیت گوجه فرنگی نهایی و افزایش یفیت محصولات فرآوری شده تبدیلی بسیار مؤثر و مفید خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.