مقاله بررسی تنوع زیستی، جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی سالاد زمستانی بر پایه روشهای مبتنی بر کشت و کلاسیک


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع زیستی، جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی سالاد زمستانی بر پایه روشهای مبتنی بر کشت و کلاسیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع زیستی، جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی سالاد زمستانی بر پایه روشهای مبتنی بر کشت و کلاسیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع زیستی، جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی سالاد زمستانی بر پایه روشهای مبتنی بر کشت و کلاسیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع زیستی، جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی سالاد زمستانی بر پایه روشهای مبتنی بر کشت و کلاسیک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
برخی از سوشهای باکتریهای اسیدلاکتیک به علت مقاومت در شرایط دستگاه گوارش و جلوگیری از رشد باکتریهای پاتوژن، به عنوانپروبیوتیک استفاده میشوند. هدف از این پژوهش جداسازی و شناسایی فلور باکتریهای اسیدلاکتیک موجود در سالاد، بر پایه ی روشهای مبتنی برکشت و آزمونهای بیوشیمیایی می باشد. بدین منظور، سالاد زمستانه تولید و جهت شناسایی و جداسازی باکتریهای اسیدلاکتیک در سه دمایمختلف کشت گردید. سویه های جدا شده به کمک رنگآمیزی گرم، آزمون کاتالاز، مورفولوژی کلنی وآزمونهای بیوشیمیایی تا حد جنس شناساییشدند. با توجه به نتایج، از مجموع ۲۱۱ جدایه، ۱۴ جدایه مربوط به لاکتوباسیلوس، ۱۳۲ جدایه مربوط به پدیوکوکوس، ۵ جدایه مربوط به ائروکوکوس، ۳۸ جدایه مربوط به انتروکوکوس، ۱ جدایه مربوط به تتراژنوکوکوس و ۲۹ جدایه مربوط به لئوکونستوک بود. با توجه به حضور باکتریهای پروبیوتیک احتمالی، میتوان سالاد زمستانه را یک محصول سین بیوتیکی دانسته و در اصلاح آن به منظور دستیابی به خواص پروبیوتیکی بیشتر، تلاش نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.