مقاله بررسی مشخصه های کمی و کیفی گونه شمشاد و ارتباط آن با شرایط خاک رویشگاه (مطالعه موردی جنگل عباس آباد)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مشخصه های کمی و کیفی گونه شمشاد و ارتباط آن با شرایط خاک رویشگاه (مطالعه موردی جنگل عباس آباد) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مشخصه های کمی و کیفی گونه شمشاد و ارتباط آن با شرایط خاک رویشگاه (مطالعه موردی جنگل عباس آباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مشخصه های کمی و کیفی گونه شمشاد و ارتباط آن با شرایط خاک رویشگاه (مطالعه موردی جنگل عباس آباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مشخصه های کمی و کیفی گونه شمشاد و ارتباط آن با شرایط خاک رویشگاه (مطالعه موردی جنگل عباس آباد) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
این بررسی به منظور طبقه بندی توده های طبیعی شمشاد و ارتباط آن با شرایط ادافیکی رویشگاه در جنگل عباس آباد صورت گرفت.بر این اساس تعداد ۱۸ قطعه نمونه ۵ آری به شکل دایره و به صورت انتخابی در سه تیپ مختلف شمشاد خالص،شمشاد به همراه گونه های خرمندی، ممرز، افرا، نمدار و شمشاد داغداغان انتخاب و مشخصه های مورد نظر درختان در هر قطعه نمونه اندازه گیری شد. همچنین تعداد ۲ پروفیل در هر تیپ شمشاد حفر و مشخصات فیزیکی و شمیایی هر نمونه خاک تعیین گردید. در نهایت داده ها با استفاده از نرم افزارهای Excel و Spss و Pc-Ordwin مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد تیپ شمشاد خالص دارای بیشترین فراوانی و حجم در هکتار، درصد تقارن تاج و زادآوری کمتر از ۱/۳۰ بوده، در خاک آنتی سول با تیپ راندزین با عمق خاک نیمه عمیق مشاهده میگردد.تیپ شمشاد به همراه گونه های ممرز،خرمندی، پلت و نمدار در واقع محل گذر و منطقه بینابینی تیپ شمشاد خالص و شمشاد داغداغان میباشد.تیپ داغداغان شمشاد نیز دارای کمترین تقارنتاج و تعداد در هکتار و بیشترین زادآوری بین پایه های ۵/۵-۲/۵ سانتی متر است. خاک در این تیپ انتیسول با تیپ راندزین بوده و دارای عمق بسیار کم با بیرون زدگی سنگ مادر است و میزان اسیدیته خاک در این تیپ ها بین ۵/۲ تا ۸/۶ در نوسان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.