مقاله بررسی مزیت نسبی محصول گندم استان گلستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مزیت نسبی محصول گندم استان گلستان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مزیت نسبی محصول گندم استان گلستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مزیت نسبی محصول گندم استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مزیت نسبی محصول گندم استان گلستان :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
یکی از ابزارهای مهم تولید و تجارت محصولات کشاورزی، وجود مزیت نسبی در آن محصول می باشد، به همین دلیل در این مطالعه به بررسی مزیت نسبی محصول گندم در استان گلستان در سال زراعی ۹۰-۱۳۸۹ پرداخته شد. آمار و اطلاعات لازم برای مطالعه از جهاد کشاورزی استان گلستان و همچنین پاره ای از اطلاعات منتشر شده در سالنامه آمار بازرگانی خارجی، سایت های وزارت بازرگانی، و فائو در سال ۱۳۸۹ بدست آمده است. برای محاسبه مزیت نسبی از شاخص های هزینه منابع داخلی (DRC) و شاخص سودآوری اجتماعی (NSP) و ماتریس سیاستی استفاده شد. نتایج تحقیق نشان می دهد که بر مبنای شاخص DRC، محصول گندم استان گلستان دارای مزیت نسبی می باشد و شاخص NSP برای این محصول مثبت است که نشان می دهد تولید صادرات این محصول سودآور است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.