مقاله واکنش گیاه شوید (Anethum graveolens L.) تحت تاثیر برخی منابع اصلاح کننده آلی و بیولوژیک خاک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله واکنش گیاه شوید (Anethum graveolens L.) تحت تاثیر برخی منابع اصلاح کننده آلی و بیولوژیک خاک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله واکنش گیاه شوید (Anethum graveolens L.) تحت تاثیر برخی منابع اصلاح کننده آلی و بیولوژیک خاک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش گیاه شوید (Anethum graveolens L.) تحت تاثیر برخی منابع اصلاح کننده آلی و بیولوژیک خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله واکنش گیاه شوید (Anethum graveolens L.) تحت تاثیر برخی منابع اصلاح کننده آلی و بیولوژیک خاک :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثر کودهای آلی، شیمیایی و تلقیح میکورزایی بر عملکرد دانه و درصد روغن شوید؛ آزمایشی در سال ۹۲-۱۳۹۱ به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد. منابع کودی در چهار سطح (کود گاوی، ورمیکمپوست، شیمیایی و شاهد) و تلقیح میکوریزایی در سه سطح (Glomus mosseae و G.intraradices و عدم تلقیح) عامل اول و دوم آزمایش بودند. بر اساس نتایج تجزیه واریانس اثر کاربرد میکوریزا و کود بر تمامی شاخصهای مورد مطالعه شوید معنیدار بود. عملکرد دانه، بیولوژیک و وزن دانه در بوته در نتیجه کاربرد کودهای گاوی، ورمی کمپوست و همچنین تلقیح میکوریزایی به طور معنیداری افزایش یافت؛ به طوری که کاربرد ورمی کمپوست به ترتیب باعث افزایش عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک و وزن دانه در بوته به میزان ۴۱، ۴۵ و ۵۰ درصد نسبت به شاهد شد. علاوه بر این، کودهای گاوی و تلقیح میکوریزایی در مقایسه با شاهد به ترتیب منجر به افزایش معنی دار درصد روغن تا ۱۰ و ۵ درصد و عملکرد روغن تا ۱۶ و ۵۴ درصد نسبت به شاهد شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.