مقاله بررسی کیفیت علوفه Stipa barbata در مراحل مختلف رویشی مطالعه موردی: حوضه سیمانی اسلام اباد غرب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کیفیت علوفه Stipa barbata در مراحل مختلف رویشی مطالعه موردی: حوضه سیمانی اسلام اباد غرب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کیفیت علوفه Stipa barbata در مراحل مختلف رویشی مطالعه موردی: حوضه سیمانی اسلام اباد غرب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت علوفه Stipa barbata در مراحل مختلف رویشی مطالعه موردی: حوضه سیمانی اسلام اباد غرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت علوفه Stipa barbata در مراحل مختلف رویشی مطالعه موردی: حوضه سیمانی اسلام اباد غرب :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
کیفیت علوفه بیان گر مقدار انرژ است که در دسترسی دام قرار می گیرد و آگاهی از آن جهت مدیریت صحیح مرتع ضروری است. به همین منظور در تحقیق حاضر ارزش غذایی گونه Stipa barbata در سه مرحله فنولوژیک بررسی و ترکیبات شیمیایی آن اعم از پروتئین خام (CP) دیواره سلولی منهای همی سلولز (ADF) ، الیاف خام، قابلیت هضم ماده خشک (DMD) و انرژی متابولیسمی (ME) تعیین شد. پس از تجزیه واریانس، میانگین داده ها با آزمون دانکن مقایسه شدند نتایج نشان داد که پروتئین خام در مرحله رویشی و گلدهی با مرحله بذردهی اختلاف دارد اما الیاف خام، ADF و DMD در مراحل مختلف فنولوژیک با هم اختلاف معنی دار دارند همچنین انرژی متابولیسمی در مرحله رویشی با مراحل گلدهی و بذردهی اختلاف معنی داری ندارد بنابراین می توان گفت که مرحله رویشی نسبت به دو مرحله دیگر کیفیت بهتری دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.