مقاله بررسی اثر فرایند PEF در افزایش عمر ماندگاری شیر


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فرایند PEF در افزایش عمر ماندگاری شیر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فرایند PEF در افزایش عمر ماندگاری شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فرایند PEF در افزایش عمر ماندگاری شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فرایند PEF در افزایش عمر ماندگاری شیر :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه فراورده های لبنی بهترین منبع کلسیم به حساب میآیند. یکی از پرطرفدار ترین فراوردهی لبنی شیر است. شیر به علت محیط تغذیه ای غنی، شرایط رشد میکروارگانیسم ها را به خوبی فراهم می کند. بنابر این برای جلوگیری از فساد، شیر را تحت فرایند حرارتی قرار می دهند که این فرایند ارزش تغذیه ای و ویژگی های حسی شیر را تحت تاثیر قرار می دهد. افزایش تقاضای مصرف کننده ها برای موادغذایی با ارزش تغذیه ای بالا و طعم تازه منجر به توسعه ی فرایند های جدید در صنعت غذا شده است که یکی از این فرایندها استفاده از میدان های پالسی الکتریکی (PEF) می باشد. در این مقاله ما به بررسی اثر این فرایند بر روی ماندگاری شیر پرداخته ایم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.