مقاله بررسی اثر محلول پاشی عناصر آهن و روی بر غلظت پتاسیم سرکه سیب درختی در منطقه سمیرم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر محلول پاشی عناصر آهن و روی بر غلظت پتاسیم سرکه سیب درختی در منطقه سمیرم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر محلول پاشی عناصر آهن و روی بر غلظت پتاسیم سرکه سیب درختی در منطقه سمیرم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر محلول پاشی عناصر آهن و روی بر غلظت پتاسیم سرکه سیب درختی در منطقه سمیرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر محلول پاشی عناصر آهن و روی بر غلظت پتاسیم سرکه سیب درختی در منطقه سمیرم :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
شهرستان سمیرم شرایط آب و هوایی مناسبی جهت پرورش درختان سیب دارد. سرکه سیب نیز از مشتقات سیب بوده که تولید و به بازار عرضه می شود. این آزمایش با هدف بررسی اثر محلول پاشی درختان سیب با عناصر آهن و روی بر غلظت پتاسیم سرکه سیب سمیرم در سال ۱۳۹۰ به صورت فاکتوریل اسپلیت در قالب طرح بلوکهای تصادفی با ۱۶ تیمار و سه تکرار روی در دو رقم سیب اجرا گردید. محلول پاشی با آهن در سه سطح و با روی نیز در سه سطح در سه مرحله انجام شد. نمونه ها پس از برداشت جهت تولید سرکه به کارگاه منتقل و پس از تولید سرکه پتاسیم هر نمونه اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که اثر تیمارهای روی و آهن بر غلظت پتاسیم سرکه در سطح ۱% اختلاف معنی داری داشتند. بنابراین می توان نتیجه گرفت تغذیه مناسب درختان سیب بخصوص مصرف آهن و روی تأثیر مثبتی بر میزان پتاسیم سرکه و در نتیجه افزایش کیفیت سرکه دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.