مقاله بررسی اثرات استفاده از عصاره سیر به عنوان بیوساید طبیعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات استفاده از عصاره سیر به عنوان بیوساید طبیعی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات استفاده از عصاره سیر به عنوان بیوساید طبیعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات استفاده از عصاره سیر به عنوان بیوساید طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات استفاده از عصاره سیر به عنوان بیوساید طبیعی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
امروزه برای درمان بیماری های انگلی در گوشت و جلوگیری از انتقال بیماری به انسان، بیشتر از داروهای سنتتیک مانند مترونیدازول استفادهمی شود. علاوه بر این، از گیاهان دارویی مانند شنبلیله، نعناع و سیر نیز استفاده می شود که اثرات درمانی بهتری داشته و عوارض شیمیایی و مقاومت دارویی نیز به دنبال ندارد. در این پژوهش، به بررسی اثرات بیوسایدی گیاه دارویی سیر در درمان بیماری انگلی تریکوموناس گالینه در گوشت و مقایسه درمان آن با استفاده از داروی شیمیایی مترونیدازول پرداخته می شود. تریکومونیازیس یکی از بیماری های انگلی شایع پرندگان و ماکیان است که توسط تک یاخته تاژکداری به نام تریکوموناس ایجاد می شود. امروزه بیشتر از داروهای سنتتیک مانند مترونیدازول جهت درمان تریکومونیازیس استفاده می شود، اما در گذشته استفاده از گیاهان دارویی مانند شنبلیله، نعناع و سیر بیشتر متداول بوده است. در این مطالعه بعد از خشک کردن سیر و تهیه عصاره اتانولی و HPLC کردن، عصاره سیر در محیط کشت دیاموند که حاوی تک یاخته تریکوموناس به تعدا(۵)۱۰ عدد در هر میلی متر بود اضافه شد. به این صورت که دسته های ۵ تایی لوله محیط کشت حاوی ۰/۱ ۰ میلی لیتر مترونیدازول و تریکوموناس گالینه و ۵ لوله حاوی ۰/۱ میلی لیتر سرم فیزیولوژی و تریکوموناس به عنوان شاهد و ۳ دسته ۵ تایی لوله حاوی غلظت های ۰/۱، ۰/۰۱ و ۰/۰۰۱ میلی لیتر عصاره سیر در آب مقطر پیور و تریکوموناس گالینه تهیه شد. تمامی لوله ها در ساعت صفر حاوی (۵)۱۰ تروفوزئیت زنده و متحرک در هر میلی لیتر بودند و به فواصل ۱۵ دقیقه ای تا زمان ۲ ساعت و سپس در ساعت های ۳، ۴، ۵، ۶، ۱۲ و ۲۴ تعداد تروفوزئیت ها شمارش شدند. نتایج حاصل نشان می دهد که هر سه غلظت عصاره سیر اثر ضد انگلی دارد و غلظت ۰/۰۱ درصد سیر بیشتر از سایر غلظت ها موثر بوده و در دقیقه ۲۶۰ تمامی تریکوموناس های زنده از بین رفته اند. همانطور که این تحقیق و تحقیقات دیگر محققین نشان می دهد عصاره سیر در مقایسه با مترونیدازول اثرات ضد انگلی خوبی دارد و می توان از این عصاره به عنوان بیوساید طبیعی و جایگزین مناسب در درمان بیماری های انگلی گوشت استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.