مقاله مطالعه میزان کتوکارتنوئید آستاگزانتین در محتویات عصاره گیاه آزولا (Azolla Filiculoides) در مراحل مختلف دوره رشد


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه میزان کتوکارتنوئید آستاگزانتین در محتویات عصاره گیاه آزولا (Azolla Filiculoides) در مراحل مختلف دوره رشد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه میزان کتوکارتنوئید آستاگزانتین در محتویات عصاره گیاه آزولا (Azolla Filiculoides) در مراحل مختلف دوره رشد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه میزان کتوکارتنوئید آستاگزانتین در محتویات عصاره گیاه آزولا (Azolla Filiculoides) در مراحل مختلف دوره رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه میزان کتوکارتنوئید آستاگزانتین در محتویات عصاره گیاه آزولا (Azolla Filiculoides) در مراحل مختلف دوره رشد :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
امروزه افزایش تقاضا برای ترکیبات طبیعی و هزینه بالای تولید رنگدانه های مصنوعی منجر به جستجوی منابع طبیعی آستاگزانتین گردیده است. در تحقیق حاضر، جهت بررسی میزان آستاگزانتین موجود در بافتهای گیاه آزولا، در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار و طی دوره های مختلف رشدی (مرحله سبزی، نیمه قرمز و قرمزی برگها) آزمایشی انجام شد. هیدرولیز دیواره سلولی با هیدروکسیدسدیم در دو تیمار دمایی مختلف ( ۲۵ و ۵۵ درجه سانتیگراد) و استخراج آستاگزانتین با حلالهای دی متیل سولفوکسید (DMSO) و استون صورت گرفت. میزان جذب این ماده در محتویات عصاره در طول موج ۴۸۹nm با دستگاه اسپکتروفتومتری به طور میانگین برای تیمار دمایی ۵۲ درجه سانتیگراد به ترتیب >2.5، ۱۱۲، ۰۸۰۶ واحد جذب در حجم ثابت عصاره برگی قرمز، نیمه قرمز و سبز اندازه گیری شد. این مقادیر برای تیمار دمایی ۲۵ درجه سانتیگراد به ترتیب ۱۰۳، ۰۶۲۶ و ۰۹۳۷ واحد جذب محاسبه گردید. نتایج حاصل از مقایسه میانگین با روش دانکن در سطح احتمال ۰۰۵ از طریق آنالیز با نرم افزار آماری R معنیدار بودن نتایج تیمار دمایی ۵۵ درجه سانتیگراد برای استخراج ماده آستاگزانتین از مواد برگی در مرحله رشدی قرمز را نشان داد. نتایج به دست آمده از این آزمایش در مقایسه با نتایج حاصله از سویه جلبکی Haematococcus pluvialis که در حال حاضر به عنوان اصلیترین منبع تولید ماده آستاگزانتین مطرح میباشد نشان میدهد گیاه آزولا میتواند پس از مطالعات مرتبط با کیفیت سنجی، به عنوان جایگزین این سویه جلبکی استاندارد جهت تولید ماده آستاگزانتین به کار گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.