مقاله بررسی اثرات ماده ی بیو اکتیو کیتوزان در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ماده ی بیو اکتیو کیتوزان در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ماده ی بیو اکتیو کیتوزان در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ماده ی بیو اکتیو کیتوزان در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ماده ی بیو اکتیو کیتوزان در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
کیتوزان از مشتقات داستیله شده کیتین می باشد در سخت پوستان ، بند پایان، دیواره ی سلولی برخی از قارچ ها، پوستک ماهی و پوسته ی میگو یافتمی شود. کیتوزان دارای خاصیت های مطلوب از جمله غیر سمی بودن قابلیت بازیافت و خاصیت ضد میکروبی،ضد قارچی، آنتی اکسیدانی و ویژگی های تشکیل فیلم و پوشش و بهبود طعم و رنگ مواد غذایی است.در این مقاله سعی شده به کاربرد این فیلم در صنایع غذایی پرداخته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.