مقاله بررسی استفاده از جوانه گندم بعنوان ترکیب عملگرا ، در جهت کاهش ضایعات نان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استفاده از جوانه گندم بعنوان ترکیب عملگرا ، در جهت کاهش ضایعات نان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استفاده از جوانه گندم بعنوان ترکیب عملگرا ، در جهت کاهش ضایعات نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استفاده از جوانه گندم بعنوان ترکیب عملگرا ، در جهت کاهش ضایعات نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استفاده از جوانه گندم بعنوان ترکیب عملگرا ، در جهت کاهش ضایعات نان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
نان مهمترین منبع غذایی در تغذیه مردم ایران و تأمین کننده قسمت عمده الری (۷۰ درصد) و پروتئین (۶۰-۶۵ درصد) و ویتامین ها گروه ب بوده و از نظر مواد معدنی و املاح دارای اهمیت ویژه ای می باشد. بطوریکه با مصرف متوسط روزانه ۳۰۰ گرم نان حدود ۵۰% پروتئین ۶۰% تیامین و نیاسین، حدود ۴۰% کلسیم و تقریباً ۸۰% آهن مورد نیاز یک فرد بزرگسال تأمین می گردد، که به همین دلیل نان از اهمیت، حساسیت و جایگاه ویژه ای در میان مردم برخوردار است و باید به این ماده غذایی بیش از پیش توجه شود و برای کاهش ضایعات نان در کشور اقدامات اساسی صورت پذیرد تا بیش از این سرمایه های کشور از بین نرود. جوانه یا جنین گندم محصول جانبی صنایع غلطکی است که دارای مواد مغذی بسیاری از جمله پروتئین ها و ویتامین A و E و ترکیبات آنتی اکسیدانی می باشد. به علاوه ، این ماده در صنعت مقرون به صرفه بوده و در درمان بسیاری از بیامری ها از جمله جلوگیری از سرطان و کاهش کلسترول خون مفید واقع شده است. البته در مقابل این خواص تغذیه ای بسیار مفید، بدلیل ترکیب گلوتاتیون و فعالیت آنزیمی زیاد در جوانه، می تواند منجر به کاهش عمر نگهداری ان شد. استفاده از فرایندهای مختلف حرارتی یا امواج فراصوت و یا به صورت ترکیبی می تواند منجر به غیر فعال شدن این دو جزء گردد. این مقاله شامل گردآوری مجموعه ای از اطلاعات از مقالات روز دنیا برای بالا بردن کیفیت نان با استفاده از افزودن مواد عملگرا مانند استفاده از جوانه گندم تثبیت شده با حرارت و یا امواج فراصوت، در جهت ضایعات نان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.