مقاله بررسی القاء و تولید کالوس ترد در زعفران (.Crocus sativus L)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی القاء و تولید کالوس ترد در زعفران (.Crocus sativus L) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی القاء و تولید کالوس ترد در زعفران (.Crocus sativus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی القاء و تولید کالوس ترد در زعفران (.Crocus sativus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی القاء و تولید کالوس ترد در زعفران (.Crocus sativus L) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پژوهش حاضر با هدف القاء کالوس ترد به روش کشت سلولی تعلیقی در زعفران انجام شد. ریز نمونه ها (پیاز و مریستم) درمحیط کشت (B(5 با ترکیب هورمونی ۲,۴-D و یا NAA (اکسین) همراه با BA (سیتوکنینی) در غلظت های ((۲۰mg.l(-1؛۱۰، ۰۵، ۰) در ۳ تکرار کشت شدند. در نمونه های مریستمی ترکیب هورمونی (D-4,2(0.5)+BA(2 به میزان ۱۰۰% دارای بیشترین میزان القاء کالوس ترد بود. کالوس های ترد به محیط کشت مایع با همان ترکیب هورمونی جهت کشت تعلیقی منتقل شدند. بر اساس نتایج حاصل از این آزمایش می توان چنین نتیجه گیری کرد که مناسب ترین ترکیب هورمونی برای القاء کالوس ترد برای نمونه پیاز و مریستم شامل( NAA(1)+BA(0)+2,4-D(0.5)+BA(2), 2,4-D(2)+BA(0 و (NAA(1)+BA(1 می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.