مقاله بررسی الگوی پروتئینی پنیر سفید ایرانی تولید شده توسط استارترهای مختلف


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی الگوی پروتئینی پنیر سفید ایرانی تولید شده توسط استارترهای مختلف دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی الگوی پروتئینی پنیر سفید ایرانی تولید شده توسط استارترهای مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی الگوی پروتئینی پنیر سفید ایرانی تولید شده توسط استارترهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی الگوی پروتئینی پنیر سفید ایرانی تولید شده توسط استارترهای مختلف :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش الگوی پروتئینی پنیر سفید ایرانی که توسط استارترهای مختلف تولید شده بود، در حین زمان نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت به گونه ای که پنیرهای مختلف با استفاده از استارترها و آنزیم های مختلف تجاری تولید گردید و حلالیت و الگوی پروتئولیز پروتئین ها تعیین گردید. نتایج نشان داد که تغییرات پارامترهایی مثل pH، چربی، نمک و پروتئین با گذشت زمان در پنیرهای مختلف اختلاف معنی داری نداشت (p>0.05). میزان اجزاء مختلف نیتروژن در طول زمان در تمامی نمونه ها افزایش یافت، هر چند این افزایش در نمونه ای که در آن استارتر مزوفیل استفاده شده بود نسبت به نمونه های حاوی هر دو نوع استارتر مزوفیل و ترموفیل کمتر بود. در نتایج حاصل از الکتروفورز نیز مشخص شد که – کازئین در طول زمان تقریباً سالم باقی می ماند و تحت اثر هیدرولیز قرار نمی گیرد اما s- ازئین با گذشت زمان تجزیه می شود که این میزان در نمونه های حاوی استارترهای ترموفیل و مزوفیل شاخص تر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.