مقاله بررسی امکان تولید بیسکوییت با استفاده از آرد بزرک به عنوان منبع غنی امگا- ۳
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی امکان تولید بیسکوییت با استفاده از آرد بزرک به عنوان منبع غنی امگا- ۳ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی امکان تولید بیسکوییت با استفاده از آرد بزرک به عنوان منبع غنی امگا- ۳ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان تولید بیسکوییت با استفاده از آرد بزرک به عنوان منبع غنی امگا- ۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی امکان تولید بیسکوییت با استفاده از آرد بزرک به عنوان منبع غنی امگا- ۳ :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
استفاده از دانه بزرک به عنوان یک غذای فراسودمند در سالهای اخیر بسیار مفید واقع شده است. دانه بزرک منبع عالی از مواد مغذی شامل پروتئین،فیبر رژیمی محلول و غیر محلول و همچنین اسیدهای چرب امگا- ۳ از جمله آلفا لینولنیک اسید و آلفا لینولئیک میباشد. آلفا لینولنیک اسید موجود درروغن بزرک اثر محافظت کنندگی در برابر بیماریهایی از قبیل تصلب شرائین و بیماریهای قلبی مشابه دارد، همچنین موجب کاهش سطح کلسترول خون می شود. در این مطالعه آرد غنی شده از دانه بزرک با نسبت ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵ و ۳۰ درصد با آرد گندم مخلوط میشود سپس بیسکوییت ها ازآردهای ترکیبی تهیه میشوند. بیسکوییتهای تهیه شده بدون آرد دانه بزرک تحت کنترل نگهداری شدند و سپس ارزیابی های فیزیکی و حسی موردنظر انجام شد. نتایج بیان کرد که میانگین میزان کیفیت بیسکوییتها با افزایش در سطح مکمل آرد دانه بزرک کاهش یافت. رنگ و تردی بیسکوییت هادر مقایسه با طعم و بافت آنها روند رو به کاهش را نشان داد. بیسکوییتهای حاوی ۲۰ % آرد کامل دانه بزرک یا کمتر قابل قبولتر بودند. همچنینکاهش قابل توجهی در فاکتور گستردگی بیسکوییت ها مشاهده شد و اضافه کردن آرد دانه بزرک میزان گستردگی بیسکوییت ها را محدود کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.