بررسی تغییرات میزان کلروفیل، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانت در گندم دوروم تحت تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات میزان کلروفیل، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانت در گندم دوروم تحت تنش خشکی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات میزان کلروفیل، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانت در گندم دوروم تحت تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات میزان کلروفیل، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانت در گندم دوروم تحت تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات میزان کلروفیل، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانت در گندم دوروم تحت تنش خشکی :

سال انتشار : و ۱۳۹۴

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۱۶

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: گندم ماکارونی، تنش کم آبی، آنتی اکسیدانت، آنزیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.