بررسی تغییرات میزان کلروفیل، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانت در گندم دوروم تحت تنش خشکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تغییرات میزان کلروفیل، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانت در گندم دوروم تحت تنش خشکی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تغییرات میزان کلروفیل، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانت در گندم دوروم تحت تنش خشکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات میزان کلروفیل، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانت در گندم دوروم تحت تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تغییرات میزان کلروفیل، پروتئین و آنزیمهای آنتیاکسیدانت در گندم دوروم تحت تنش خشکی :
سال انتشار : و ۱۳۹۴
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: گندم ماکارونی، تنش کم آبی، آنتی اکسیدانت، آنزیم
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.