مقاله بررسی بار میکروبی دوغ های صنعتی موجود در ایران


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بار میکروبی دوغ های صنعتی موجود در ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بار میکروبی دوغ های صنعتی موجود در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بار میکروبی دوغ های صنعتی موجود در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بار میکروبی دوغ های صنعتی موجود در ایران :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
دوغ یکی از نوشیدنی های سنتی ایران است که از طریق تخمیر لاکتیکی شیر حاصل می شود. دوغ به دلیل دارا بودن مواد بسیار مغذی یک محیط مناسب جهت رد میکروارگانیسم های فاسد کننده می باشد. امروزه در صنعت، از دو راهکار پاستوریزاسیون و افزودن مواد نگهدارنده جهت کاهش فساد و افزایش دوره ی ماندگاری محصول استفاده می شود. در این تحقیق دوازده نمونه از دوغ های صنعتی موجود در بازار با هدف بررسی اثر پاستوریزاسیون بر بار میکروبی مورد مطالعه قرار گرفت و نمونه ها از نظر میزان کلی فرم، استافیلوکوکوس اورئوس، توتال کانت و کپک و مخمر مورد بررسی قرار گرفتند. به طور میانگین می توان اعلام کرد در این نمونه ها، باکتری های اسید لاکتیک باکتری، گونه ی غالب رشد یافته در پلیت ها بودند. می توان نتیجه گرفت فرایند پاستوریزاسیون با از بین بردن کپک ها، باکتری ها و مخمرها، دوره ی ماندگاری دوغ را افزایش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.