مقاله مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد موتانت های نسل دوم ارقام برنج طارم محلی، حسنی و عنبربو در اراضی شور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد موتانت های نسل دوم ارقام برنج طارم محلی، حسنی و عنبربو در اراضی شور دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد موتانت های نسل دوم ارقام برنج طارم محلی، حسنی و عنبربو در اراضی شور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد موتانت های نسل دوم ارقام برنج طارم محلی، حسنی و عنبربو در اراضی شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد موتانت های نسل دوم ارقام برنج طارم محلی، حسنی و عنبربو در اراضی شور :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
برای مطالعه صفات زراعی موتانت های نسل دوم ارقام برنج حسنی، طارم محلی و عنبربو ، آزمایش مزرعه ای در زمینی واقع در روستای قائیمه بهنمیر در سال زراعی ۹۱ اجرا شد. بافت خاک سیلتی لوم و میزان شوری خاک بین ۴-۶ دسی زیمنس بر متر بود. تیمارها شامل دز اشعه گاما در دو سطح ۲۵۰ و ۳۰۰ همراه با شاهد ارقام حسنی ، طارم محلی و عنبربو و موتانت های نسل دوم این ارقام بود که به صورت طرح بلوک کامل تصادفی فاکتوریل با سه تکرار اجرا شد.. نتایج نشان داد تعداد خوشه در کپه موتانت های نسل دوم طارم محلی در مقایسه با حسنی و عنبربو بیشتر بود ولی تعداد دانه پر در خوشه در موتانت نسل دوم طارم محلی کمتر و در موتانت عنبربو بیشتر بود. طول خوشه موتانت های نسل دوم ۱۱/۵ درصد بیشتر از شاهد بود. کمترین عملکرد مربوط به موتانت حسنی در دز ۲۵۰ معادل ۳/۸ گرم و بیشترین مربوط به عنبربو دز ۳۰۰ معادل ۹/۸۵ گرم در کپه بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.