مقاله بررسی پارامترهای رنگی پاستیل بر پایه گوجه فرنگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی پارامترهای رنگی پاستیل بر پایه گوجه فرنگی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی پارامترهای رنگی پاستیل بر پایه گوجه فرنگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پارامترهای رنگی پاستیل بر پایه گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی پارامترهای رنگی پاستیل بر پایه گوجه فرنگی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
رنگ اولین چیزی است ه توجه مشتری به آن جلب می شود این مشاهده غالباً پیش زمینه ای در مورد عوامل دیگر کیفیت نظیر طعم یا بو ایجاد می کند. پاستیل گوجه فرنگی فراورده نوظهوری بر پایه پوره گوجه فرنگی است که در تولید آن از هیدروکلوئیدهای آگار در سه سطح (۰/۷۵، ۱، ۱/۲۵ درصد وزنی) و CMC در سه سطح (۰، ۰/۵، ۱ درصد وزنی) و پوره های حاصل از خرد کردن سرد و گرم استفاده شد و پارامترهای رنگی آن مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد با افزایش سطوح هیدروکلوئید اندیس روشنایی با *L افزایش یافت، روش خرد کردن گرم نیز روشنایی بالاتری داشت. اندیس قرمزی یا *a با افزایش سطح CMC افزایش یافت. روش خرد کردن گرم ا ندیس زردی بالاتری نشان داد که با افزایش CMC این پارامتر کاهش یافت. و در نهایت میزان بالاتر از ۲ اندیس a/b مشخص کرد، این فراورده جدید حاصل از گوجه فرنگی دارای کیفیت بسیار خوب رنگی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.