مقاله بهینه سازی روش تولید پیاز خوراکی رقم قرمز ری جهت کشت پایدار


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی روش تولید پیاز خوراکی رقم قرمز ری جهت کشت پایدار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی روش تولید پیاز خوراکی رقم قرمز ری جهت کشت پایدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی روش تولید پیاز خوراکی رقم قرمز ری جهت کشت پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی روش تولید پیاز خوراکی رقم قرمز ری جهت کشت پایدار :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پیاز خوراکی از محصولات مهم اقتصادی و تغذیه ای می باشد که به روشهای کشت مستقیم بذر و نشاکاری تولید می شود.در ترکیبات شیمیایی پیاز، کوئرستین، ترکیبات گوگرد دار و انسولین گیاهی گلوکوکینین وجود دارد که کاربرد دارویی دارند. به دلیل مصرف بالا و سطح زیرکشت پیاز، بهینه سازی روش تولید و توسعه پایدار آن از ضروریات می باشد. روش نشایی به دلیل مزایای فنی و اقتصادی، از فناوری های نوین درتولید محصول پیش رس باعملکرد بالاتر و بازارپسندتر می باشد. نشاکاری بسیاری از اثرات اللوپاتیک پیاز در داخل خاک را ازبین برده و امکان بکارگیری یک زمین در چندین فصل زراعی برای کاشت پیاز را فراهم می کند و بدین طریق کشاورز با تکرار کشت پایدار و کسب تجربه می تواند بصورت تخصصی در امر تولید فعالیت نماید. کاربرد کمتر سموم با دز کمتر در تولید محصول سالم و رعایت بهداشت تغذیه موثر است. این نوع پرورش، باعث بالا رفتن صفت انبارمانی و کم شدن جوانه زنی در انبار می شود. سن مناسب نشاء از موارد مهم است بطوریکه استقرار و گیرایی مناسبی در مزرعه داشته باشد. تراکم بوته و اثر متقابل آن با سن نشاء میتواند برای حصول نتیجه دقیقتر مفید باشد. برای تعیین فاکتورها و تاثیرشان، تحقیقی در سال ۱۳۹۱ در محمدشهر کرج در قالب یک طرح اماری اسپیلیت پلات فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار اجرا شد. فاکتور اصلی سن نشاء ( سه سطح شامل ۴۵، ۵۵ و ۶۵ روزه ) و فاکتور فرعی فاصله بوته روی ردیف (چهار سطح شامل ۵، ۷/۵، ۱۰ و ۱۲/۵ سانتیمتر ) بودو هر کرت ۶ خط بطول ۴ متر و فاصله ۳۰ سانتیمتر بود. پس از آماده شدن نشاها، به زمین اصلی منتقل شدند. صفات رویشی، صفات هنگام برداشت، صفات پس از برداشت و انبارمانی ثبت شدند. پس از ثبت داده ها و تجزیه واریانس و مقایسه میانگینها به روش دانکن با نرم افزار MSTATC انجام شد. نتایج نشان داد نشاهای ۴۵ و ۵۵ روزه و فواصل بوته ۵ و ۷/۵ سانتیمتر از نظر اغلب صفات، برترین سطوح بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.